Ο Αθηναίου... έμαθε για τον ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (27/6) ο Γιάννης Αθηναίου ενημερώθηκε από τον ατζέντη του ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Θετικά "βλέπει" τον "Δικέφαλο" ο παίκτης, ο οποίος περιμένει διάφορες προτάσεις

Ο Αθηναίου... έμαθε για τον ΠΑΟΚ

Το όνομα του Γιάννη Αθηναίου το έχουμε αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει για το ότι ο "Δικέφαλος" "κοιτά" την περίπτωσή του.

Το Σάββατο (27/6) μίλησε με τον ατζέντη του και ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι έχουν την διάθεση να "τρέξουν" την περίπτωση του Αθηναίου από την στιγμή που εκείνος δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως... στάζουν μέλι για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή και μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Αθηναίου στην παρούσα φάση περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει (από ΠΑΟΚ και Ελλάδα γενικώς αλλά και από το εξωτερικό) έτσι ώστε να μελετήσει όλα τα δεδομένα. Είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε καλή προοπτική παρουσιαστεί στην καριέρα του και εμφανίζεται "ζεστός" στο να παίξει στον "Δικέφαλο".

Εννοείται πως θα μετρήσει και το οικονομικό στην απόφασή του ενώ αναμένεται να γίνει νέα κουβέντα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πλευρά του Αθηναίου. Τέλος, στο θέμα των ψηλών ο "Δικέφαλο" υπάρχει ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Κώστα Χαρίση.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ