Ο Αθηναίου... έμαθε για τον ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (27/6) ο Γιάννης Αθηναίου ενημερώθηκε από τον ατζέντη του ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Θετικά "βλέπει" τον "Δικέφαλο" ο παίκτης, ο οποίος περιμένει διάφορες προτάσεις

Ο Αθηναίου... έμαθε για τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το όνομα του Γιάννη Αθηναίου το έχουμε αποκαλύψει το προηγούμενο διάστημα για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει για το ότι ο "Δικέφαλος" "κοιτά" την περίπτωσή του.

Το Σάββατο (27/6) μίλησε με τον ατζέντη του και ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι έχουν την διάθεση να "τρέξουν" την περίπτωση του Αθηναίου από την στιγμή που εκείνος δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως... στάζουν μέλι για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή και μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Αθηναίου στην παρούσα φάση περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει (από ΠΑΟΚ και Ελλάδα γενικώς αλλά και από το εξωτερικό) έτσι ώστε να μελετήσει όλα τα δεδομένα. Είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε καλή προοπτική παρουσιαστεί στην καριέρα του και εμφανίζεται "ζεστός" στο να παίξει στον "Δικέφαλο".

Εννοείται πως θα μετρήσει και το οικονομικό στην απόφασή του ενώ αναμένεται να γίνει νέα κουβέντα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πλευρά του Αθηναίου. Τέλος, στο θέμα των ψηλών ο "Δικέφαλο" υπάρχει ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Κώστα Χαρίση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK