Ο "δουλευταράς" Λιάπης

Ο Μιχάλης Λιάπης, o οποίος "άρεσε" στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Νέων, το έχει "ρίξει" στις ατομικές προπονήσεις αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να βελτιωθεί και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο "δουλευταράς" Λιάπης

Στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ που έγινε στην Κρήτη, ο Μιχάλης Λιάπης έκανε αρκετά ικανοποιητικές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια άρεσε αρκετά.

Ο 19χρονος καλαθοσφαιριστής δουλεύει πολύ εν όψει της νέας σεζόν ούτως ώστε να βελτιωθεί και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σούλη Μαρκόπουλο (εφέτος αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον έμπειρο τεχνικό).

Το εφετινό καλοκαίρι του Λιάπη είναι "γεμάτο", αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά το τέλος των υποχρεώσεων του "δικεφάλου" υπήρχε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων, κατόπιν τα επίσημα ματς κι έπειτα οι ατομικές προπονήσεις του παίκτη.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη Μηνά Τουκμενίδη, ο Λιάπης ξεκουράστηκε εννέα ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής Νέων. Μετά άρχισε η δουλειά και οι καθημερινές περιλαμβάνουν ατομικές προπονήσεις έτσι ώστε ο νεαρός να "δουλέψει" διάφορους τομείς που θέλει.

Όσοι τον ξέρουν καλά, μιλούν για έναν παίκτη με πολλή όρεξη για δουλειά ενώ στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στην άμυνα κι εκτιμώντας ότι όσο περισσότερες εμπειρίες παίρνει τόσο πιο άνετος θα νιώθει για να παίρνει επιθετικές προσπάθειες.

Στην ομάδα "μένουν" στο γεγονός ότι ο Λιάπης έχει πολύ καλό σουτ, ενώ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων, καθώς σε κάποια ματς βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι (π.χ. στο ματς με την Σλοβενία πέτυχε 22 πόντους).

News 24/7

24MEDIA NETWORK