Ο Κοντονής με φανέλα ΠΑΟΚ και τα μεταγραφικά

Η παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, η φανέλα από το Κόρατς και η παρουσία των Ρεντζιά και Γιαννούλη.

Ο Κοντονής με φανέλα ΠΑΟΚ και τα μεταγραφικά
Κοντονής ΠΑΟΚ

Οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Καραμπέρης και Καρακούσης εκπροσώπηαν την Πέμπτη την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην Sportexpo Marathon 2016. Στο περίπτωση του "Δικεφάλου" βρέθηκαν επίσης οι Ευθύμης Ρεντζιάς και Γιάννης Γιαννούλης, αλλά και ο Σταύρος Κοντονής! Στον υφυπουργό Αθλητισμού μάλιστα δόθηκε μια φανέλα του "Δικεφάλου" από τη χρονιά του Κυπέλλου Κόρατς.

Ο ίδιος δήλωσε: " Το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη ήταν αυτό που έδωσε ισχύ και δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν ήταν οι δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης την δεκαετία του '90, το μπάσκετ δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα. Ειλικρινά σας λέω ότι έχουμε σε εξέλιξη ένα πρωτάθλημα φέτος, στο οποίο δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο και αυτό είναι τιμή για το άθλημα και για τις ομάδες που συμμετέχουν".

Ο ΠΑΟΚ και το Champions League

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ περιμένει να ενημερωθεί αν η ΑΕΚ θα επιλέξει να συμμετάσχει στο Champions League. Ως γνωστόν ο τρίτος και ο τέταρτος του πρωταθλήματος θα μπουν απ' ευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης και ο πέμπτος θα βρεθεί στα προκριματικά. Αν οι "ασπρόμαυροι" κατακτήσουν την πέμπτη θέση και η "Ενωση" επιλέξει να μην συμμετέχει στο Champions League, θα γίνει σίγουρα προσπάθεια από τον Γιώργο Χαλβατζάκη ώστε ο Δικέφαλος να πάρει μέρος απ' ευθείας στους ομίλους της νέας διοργάνωσης της FIBA, εξασφαλίζοντας έσοδα 100.000 ευρώ.

Γεμάτο "οπλοστάσιο" και δείπνο

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στην προπόνηση της Πέμπτης. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες ενώ μέσω βίντεο έγινε ανάλυση του Κόροιβου.

Παράλληλα οι παίκτες δείπνησαν μαζί σε τραπέζι που οργάνωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος λόγω της ονομαστικής εορτής του.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά από την πιάτσα των ατζέντηδων προκύπτει πως στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για κοντό δίχως όμως να υπάρχει βιασύνη. Ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις ν' ασχοληθεί με παίκτες όπως οι Ντάριους Ουάσινγκτον ή Ομάρ Κουκ ενόψει των πλέι οφ, αλλά είναι αρκετά ακριβοί.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK