Ο Λάνγκφορντ και η προοπτική του ΠΑΟΚ

Η πλευρά του Κέβιν Λάνγκφορντ που είναι "ζεστή" στο ενδεχόμενο "γάμου" με τον "Δικέφαλο" και ο Αμερικανός που δεν περνά αδιάφορος στον "Δικέφαλο" αλλά στη παρούσα φάση δεν είναι πρώτη επιλογή.

Ο Λάνγκφορντ και η προοπτική του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τρέχουσα σεζόν συζητήθηκε αρκετά το όνομα του Κέβιν Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφική ενίσχυση κατά την διάρκεια αυτής της αγωνιστικής χρονιάς, τελικά όμως δεν "έτρεξε" η περίπτωσή του. Μπορεί να τεθεί θέμα συνεργασίας με τον "Δικέφαλο" για την νέα σεζόν; Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" δεν αποκλείουν να απασχολήσει ο Λάνγκφορντ (αυτή την σκέψη μάλιστα δεν την έχουν κάνει τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό η περίπτωσή του είναι στα υπόψιν) γνωρίζοντας πως ο παίκτης έχει αγωνιστική ποιότητα αλλά και εξαιρετικό χαρακτήρα.

Πάντως ο Αμερικανός στη παρούσα φάση η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα ωστόσο μελλοντικά τα δεδομένα ίσως να διαφοροποιηθούν (αντίθετα για την θέση του Λάνγκφορντ στις πρώτες επιλογές είναι ο Μιχάλης Τσαιρέλης, του οποίου το όνομα για τον ΠΑΟΚ έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολλούς μήνες αφού στον "Δικέφαλο" στην κυριολεξία στάζουν μέλι γι' αυτόν και χρειάζεται να γίνει κατά κάποιο τρόπο οικονομική υπέρβαση για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή ενώ στα θετικά για την πλευρά του παίκτη είναι πως θα βρει οικείο περιβάλλον στους "ασπρόμαυρους" και θα έχει σημαντικότατο αγωνιστικό ρόλο, αλλά η περίπτωσή θα μπορεί να "τρέξει" μόνο αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό).

Ο Λάνγκφορντ πέρυσι αποφάσισε να "πει" το "ναι" στην Παρί αφού ήθελε να "εξαργυρώσει" την εξαιρετική παρουσία που είχε στον "Δικέφαλο" ενώ ολοκλήρωσε την σεζόν στην Αντβέρπ. Από την πλευρά του Λάνγφορντ τις τελευταίες μέρες προέκυπτε ο παίκτης βλέπει ιδιαίτερα "ζεστά" την προοπτική επιστροφής στον "Δικέφαλο" εφόσον φυσικά έχει κάτι... χειροπιαστό στα χέρια του αναφορικά με την διάθεση του ΠΑΟΚ να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Σχετικά με τα μεταγραφικά (και το τι λεφτά θα μπορεί να "ξοδέψει" ο ΠΑΟΚ), αυτά πάντα σχετίζονται με την πιθανή βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να εξακολουθούν να θεωρούν πως θα δοθεί βοήθεια στην ΚΑΕ. Και εφόσον γίνει αυτό ο ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να δει σε πιο ψηλά "ράφια" και θα μπορούσε να "κοιτάξει" παίκτες όπως ο Ομάρ Κουκ που πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται ιδιαίτερα ακριβός για τον "Δικέφαλο" ή ο Μπράντον Ασλει (ακριβός κι αυτός). Κατά τα άλλα αναφορικά με νεαρούς ξένους, ανάμεσα στους υποψήφιους παίκτες για τον ΠΑΟΚ -υπό προυποθέσεις- θα μπορούσε να είναι ο Ράιαν Σπάνγκλερ, ο Κέβιν Πούντερ και ο Μάικλ Καρέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK