Ο Λάνγκφορντ στην πεντάδα των πολυτιμότερων...

Μέσα στην πρώτη πεντάδα των πολυτιμότερων παικτών του πρωταθλήματος είναι ο Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Κολοσσό.

Ο Λάνγκφορντ στην πεντάδα των πολυτιμότερων...
INTIME SPORTS

Σημαντικότατος για τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Λάνγκφορντ και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς... Ο τελευταίος βοήθησε πολύ τον "Δικέφαλο" έτσι ώστε να φτάσει στην νίκη επί του Κολοσσού. Πέτυχε 20 πόντους ενώ είχε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας έτσι τις σχετικές πρωτιές στο σκοράρισμα και στο ranking. Ο Λάνγκφορντ δείχνει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα στην απόδοσή του και μάλιστα είναι στην πέμπτη θέση των πολυτιμότερων παικτών του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (Αρης) είναι πρώτος με 496 βαθμούς συνολικά στο ranking, δεύτερος είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής (Κηφισιά) με 471 βαθμούς, τρίτος ο Μουχάμεντ Φαγιέ (Ρέθυμνο) με 414 βαθμούς και τέταρτος είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού (ΑΕΚ) ο οποίος έχει 365 βαθμούς (έχει παίξει 9 λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με τον Βεζένκοφ και 10 λιγότερα σε σχέση με τους Φαγιέ και Μαυροειδή). Την πεντάδα των πολυτιμότερων παικτών της Basket League συμπληρώνει ο Λάνγκφορντ που έχει 333 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, έχει μεταφέρει στην πλευρά του Αμερικανού πως τον θέλει και για την νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK