Ο Λιάπης που ξεχωρίζει με την Εθνική Νέων

O Μιχάλης Λιάπης του ΠΑΟΚ έχει πρωτιές σε διάφορες κατηγορίες στατιστικής στην Εθνική Νέων Ανδρών. Καλή η παρουσία και του Θωμά Κώττα

Ο Λιάπης που ξεχωρίζει με την Εθνική Νέων

Στην Εθνική Νέων Ανδρών που συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ της Ιταλίας παίζουν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ: ο Μιχάλης Λιάπης (20, 1.92) και ο Θωμάς Κώττας (19, 2.06), με αποτέλεσμα στο "Δικέφαλο" να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον στις επιδόσεις τους.

Ο Λιάπης είναι εξ αυτών που ξεχωρίζουν στα μέχρι τώρα τρία ματς.

Ο ομοσπονδιακός Μάνος Μανουσέλης τού δίνει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, καθώς ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έχει παίξει 89 λεπτά στην διοργάνωση (δεύτερος ο Τάσος Σπυρόπουλος που έχει παίξει 70 λεπτά), ενώ είναι ο πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα για την Εθνική με ποσοστό 54,5% (δεύτερος ο Δημήτρης Σταμάτης με 45,5%).

Ο Λιάπης έχει επίσης την πρωτιά και στα κλεψίματα έχοντας συνολικά έξι (δεύτερος ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης με τέσσερα), ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής με συνολικά 33 πόντους, όσους έχει και ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Όσο για τον άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Θωμά Κώττα; Δεν έχει πρωτιά σε κάποια στατιστική κατηγορία, έχει πετύχει συνολικά 16 πόντους και είναι ο τέταρτος σκόρερ της Εθνικής πίσω από τους Λιάπη, Χριστοδούλου και Σπυρόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK