Ο Μαρκόπουλος και το θέμα Ζάρα

Το... μήνυμα που θεωρούν στον ΠΑΟΚ πως "έστειλε" ο Σούλης Μαρκόπουλος με τις δηλώσεις του, ο Ιβάν Σαββίδης και ο "Δκέφαλος" που ασχολήθηκε με τον Θοδωρή Ζάρα.

Ο Μαρκόπουλος και το θέμα Ζάρα
INTIME SPORTS

Σίγουρα οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για το ότι είναι ανοιχτός σε μια καλή πρόταση από άλλη ομάδα, δεν περνούν απαραίτητες. Στον ΠΑΟΚ πάντως εκτιμούν πως ο έμπειρος κόουτς με όσα είπε, έστειλε έμμεσα το μήνυμα ότι θέλει να δουλέψει με μεγαλύτερες αγωνιστικές προοπτικές. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβαν στις τάξεις της ομάδας μετά από επαφή που υπήρξε με τον έμπειρο κόουτς την Τετάρτη (όχι επίσημη αλλά στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχει με στελέχη της ομάδας).

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως μια παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη θα ήταν καθοριστική για να "κλείσει" το όλο θέμα του Μαρκόπουλου έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τον ΠΑΟΚ σε αγωνιστικό επίπεδο. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μένει να φανεί τι θα γίνει... Στον "Δικέφαλο" πάντως θεωρούν πως δεν θα αποχωρήσει ο έμπειρος κόουτς αλλά αν αναζητήσει κάτι καλύτερο στην καριέρα του, στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να τον κρατήσουν με το ζόρι.

Εκτός αυτού υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει... Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ατζέντη του Μαρκόπουλου, Τομ Αγγελάκη, μας είπε: " Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του στο τέλος του κάθε χρόνου έτσι ώστε να μπορεί να φύγει(σ.σ. ο Μαρκόπουλος)".

Πάντα στο μυαλό ο Ζάρας

Κατά τα άλλα, το όνομα του Θοδωρή Ζάρα παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" παραδέχονται πως απασχολεί η περίπτωσή του και πως είναι στην λίστα της ομάδας. Μάλιστα υπάρχει μια πληροφορία πως την Τετάρτη υπήρξε επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και συζητήθηκε το οικονομικό. Ο Ελληνας γκαρντ την Τρίτη θυμίζουμε ότι δέχτηκε καλή πρόταση από τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη:

O Μαρκόπουλος, τα μείον των δύο και το μεγάλο "αλλά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK