Ο... νέος ψηλός ου ΠΑΟΚ και τα παράπονα του Μαρκόπουλου

Σε αναζήτηση παίκτη είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά οι ψηλοί από το ΝΒΑ είναι ακριβοί. Τι έλεγε ο Μαρκόπουλος στους παίκτες του για την ήττα από την Κηφισιά.

Ο... νέος ψηλός ου ΠΑΟΚ και τα παράπονα του Μαρκόπουλου
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να... σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα από την Κηφισιά έχοντας μπροστά δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας κατά σειρά με Ζενίτ, Άρη, Μπεσίκτας και Ολυμπιακό.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, στον Δικέφαλο παραδέχονται ότι ασχολούνται με την ενίσχυση του ρόστερ.

Το πρόβλημα στη ρακέτα δεν κρύβεται και αναζητείται λύση. Ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί παίκτης πριν από το ντέρμπι με τον Άρη, δεν είναι όμως εύκολο.

Στα της προπόνησης, ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίασε πολύ στα λάθη που έγιναν στο ματς με την Κηφισιά και ζήτησε περισσότερη συγκέντρωη.

Από το πρόγραμμα εκγύμνασης έλειψαν τρεις παίκτες. Ο Απόλλων Τσόχλας ακολούθησε θεραπεία λόγω του διαστρέμματος, αντίστοιχα και ο Κώστας Βασιλειάδης λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ ο Ντάρκο Μπάλαμπαν έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος να σημειωθεί πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την Δευτέρα (19/10). Πιθανοί αντίπαλοι του "Δικεφάλου" για την ημιτελική φάση είναι ο Άρης, ο Παναθηναϊκός και Φάρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK