Ο ΠΑΟΚ, η διαιτησία και η εκπροσώπηση

Από πλευράς ΠΑΟΚ την Τρίτη στην κλήρωση των διαιτητών βρέθηκαν οι Χρήστος Καραμπέρης και Αρης Καρακούσης. Φίλοι του "Δικεφάλου" υποδέχτηκαν την ομάδα στη Ρόδο.

Ο ΠΑΟΚ, η διαιτησία και η εκπροσώπηση

Την Τρίτη (16/2) στην διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών για την επόμενη και την μεθεπόμενη αγωνιστική βρέθηκαν από πλευράς ΠΑΟΚ τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ, Χρήστος Καραμπέρης και Αρης Καρακούσης. Είναι γεγονός πως υπήρχαν παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα (π.χ. στα ματς με τον Φάρο και την Κηφισιά αλλά και σε κάποια σημεία του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό) που στον ΠΑΟΚ υπήρχε κάποια δυσαρέσκεια για την διαιτησία.

Στον "Δικέφαλο" ωστόσο εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική διαιτησία ελπίζοντας στο εξής να μην ασχοληθούν με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου από διαιτητικές αποφάσεις (στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως την Τρίτη δεν έγιναν κάποια ιδιαίτερα παράπονα στο περιθώριο της κλήρωσης ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με τον Στέλιο Συμεωνίδη, εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι επικαλούμενος πως είναι απασχολημένος αναφορικά με θέματα διαιτησίας).

Το ότι πάντως στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν ξανά σε αγώνα του "Δικεφάλου" το διαιτητή Παναγιώτου, είναι κάτι που δεν αλλάζει και σχετικά έχει ενημερωθεί η ΚΕΔ το προηγούμενο διάστημα (έτσι στους "ασπρόμαυρους" ήταν αρνητικοί ο συγκεκριμένος διαιτητής να σφυρίξει στα επόμενα ματς κόντρα σε Κολοσσό και Παναθηναϊκό). Πρόκειται για τον διαιτητή που έδωσε φάουλ υπέρ του Παπαμακάριου στο 62-62 (στα 37'' πριν το τέλος) στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φάρο.

Κατά τα άλλα σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως η ομάδα χρειάζεται βοήθεια αφού εκτός όλων των άλλων υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα. Ως εκ τούτου το ζήτημα παραμένει ανοιχτό όπως έχουμε αναφέρει, δίχως να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για το κατά πόσο γρήγορα θα "τρέξει" το θέμα. Τέλος την ομάδα των "ασπρόμαυρων" υποδέχτηκαν στη Ρόδο φίλοι του "Δικεφάλου". Την Τετάρτη στο ματς με τον Κολοσσό οι παίκτες του Μαρκόπουλου θα έχουν την βοήθεια οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι θα βρεθούν στο γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK