Ο ΠΑΟΚ και ο "ζεστός" Κασελάκης

Τι έχει μεταφέρει σε άτομα του περιβάλλοντός του ο Λεωνίδας Κασελάκης σχετικά με τον ΠΑΟΚ και ποια τα "θέλω" του Ελληνα παίκτη που "κοιτά" "ζεστά" την προοπτική των "ασπρόμαυρων".

Ο ΠΑΟΚ και ο "ζεστός" Κασελάκης
Κασελάκης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον Φλεβάρη ακόμη, είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Λεωνίδα Κασελάκη για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής έκανε καλή σεζόν φέτος στην Κηφισιά και είναι υποψήφιος για τον "Δικέφαλο" για την νέα αγωνιστική χρονιά. Τι σκέφτεται ο ίδιος ο παίκτης και τι έχει μεταφέρει σε άτομα του περιβάλλοντός του για τους "ασπρόμαυρους";

Αυτοί που τον ξέρουν καλά και έχουν επικοινωνία μαζί του, λένε πως ο Κασελάκης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και έχει καλές αναμνήσεις από τα δύο χρόνια (2012-13 και 2013-14) που έπαιξε στους "ασπρόμαυρους". Γενικότερα δείχνει πως είναι "ζεστός" στην προοπτική να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" (εφόσον δεν συνεχίσει στην Κηφισιά), αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.

Σε οικονομικό επίπεδο, ίσως τεθεί θέμα αύξησης των χρημάτων σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στην Κηφισιά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει παράλογες απαιτήσεις και πως αυτές ξεφεύγουν πολύ από τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να προκύψει κάποιο "αγκάθι" στο συγκεκριμένο ζήτημα) ο οποίος έχει το "αβαντάζ" της συμμετοχής στο Champions League, εκεί όπου πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα μπορούν να δουν τον Κασελάκη.

Επίσης όσον αφορά το οικονομικό, υπάρχει το θέμα των εγγυήσεων αν και η ασπρόμαυρη ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει εγγυήσεις σε πολλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται πολύ πιο συνεπής στις υποχρεώσεις του σε καλαθοσφαιριστές σε σχέση με το κακό παρελθόν που είχε σε αυτό το θέμα.

Αγωνιστικά ο Κασελάκης έχει στο μυαλό του να έχει δραστήριο ρόλο και αυτό ο "Δικέφαλος" φαίνεται πως μπορεί να του το προσφέρει, ειδικά μετά την καλή χρονιά που έκανε στη Κηφισιά. Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η προοπτική του εξωτερικού για τον Ελληνα παίκτη...

Στο μεταξύ "ακούγεται" πως αναμένεται επίσημη πρόταση στον Μιλένκο Τέπιτς, άσχετα αν δεν "συγκίνησε" όλα τα στελέχη του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων στα 28 από τα φετινά 47 ματς που έδωσε φέτος ο "Δικέφαλος" (η προσφορά του δηλαδή στο σκοράρισμα δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη και γενικώς οι αριθμοί του ήταν βελτιωμένοι όταν δεν έπαιζαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης).

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" εκτός από τους παίκτες που έπαιξαν παλαιότερα στον ΠΑΟΚ (και ο Κασελάκης είναι ένας από αυτούς), πάντα "κοιτούν" και την πορεία καλαθοσφαιριστών που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και των οποίων το κασέ θεωρητικά έχει "πέσει" σε σχέση παλαιότερα (αν και κάποιοι από αυτούς παραμένουν ακριβοί για τον "Δικέφαλο") με αποτέλεσμα υπό προϋποθέσεις να μπορούν να απασχολήσουν τους "ασπρόμαυρους".

Μέσα σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να είναι καλαθοσφαιριστές όπως ο Μουχάμεντ Φαγιέ (στις τάξεις του ΠΑΟΚ μιλούσαν με καλά λόγια γι' αυτόν προτού φύγει από το Ρέθυμνο και γενικώς υπήρχε καλή άποψη πριν βρεθεί θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης όσο ανήκε στην Βαρέζε), Μπρεντ Πέτγουεϊ (θεωρείται ακριβός, αλλά στον ΠΑΟΚ υπήρχε καλή γνώμη γι' αυτόν από παλιά και συγκεκριμένα πριν ακόμη μετακομίσει στον Ολυμπιακό), Μάλκολμ Αρμστεντ (άσχετα αν έφυγε από την ΑΕΚ, εκτιμάται πως έχει δυνατότητες ο Αμερικανός που πάντως δεν θεωρείται καθόλου φτηνός ενώ φέτος ως παίκτης της Αβτοντορ πέτυχε 13 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Eurocup) και Καλίστους Εζιούκβου (πολύ πιο βατή οικονομικά η περίπτωσή του σε σχέση με τις άλλες).

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Καίει" το θέμα των ξένων

News 24/7

24MEDIA NETWORK