Ο ΠΑΟΚ και το θέμα Αθηναίου

Το στρατόπεδο του Γιάννη Αθηναίου που εμφανίζεται θετικό στο να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Ελληνας παίκτης και η πιθανότητα μιας πρότασης από ομάδας Ευρωλίγκας που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ο ΠΑΟΚ και το θέμα Αθηναίου
INTIME SPORTS

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ατζέντης του Αθηναίου, Γιώργος Πάνου είχε συναντηθεί με τον Τέλη Ζουρνατσίδη έτσι ώστε να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας του Ελληνα παίκτη με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, αλλά υπάρχει και αναμονή για τις... πολιτικές εξελίξεις αφού το τι θα γίνει στη χώρα μας απασχολεί πολλούς παίκτες (όπως και τις ομάδες φυσικά).

Για τον ΠΑΟΚ το καλό είναι πάντως πως η πλευρά του Αθηναίου εμφανίζεται ιδιαίτερα θετική σε έναν πιθανό "γάμο". Μάλιστα στον Ζουρνατσίδη έχει μεταφερθεί από τον ατζέντη του παίκτη πως αν εξαιρέσει κανείς τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση ο Αθηναίου να αγωνιστεί στον "Δικέφαλο".

Ο εκπρόσωπος του καλαθοσφαιριστή εκτιμά πως ο 27χρονος παίκτης ταιριάζει πολύ στον ΠΑΟΚ αγωνιστικά, όμως επισημαίνει πως υπάρχει και η παράμετρος ο Αθηναίου να δεχτεί πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας (όχι απαραίτητα από σύλλογο του εξωτερικού). Αν γίνει αυτό και με δεδομένο πως φυσικά παίζει ρόλο και το οικονομικό (εκτός από το δέλεαρ της συμμετοχής στην διοργάνωση), γίνεται αντιληπτό πως τα δεδομένα δεν θα είναι θετικά για τον "Δικέφαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK