Ο ΠΑΟΚ, ο Μπρίστολ και ο Μαυροειδής

Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί και εξετάζεται ο Kέρβιν Μπρίστολ για την θέση του σέντερ. Τι γίνεται στο θέμα του Δημήτρη Μαυροειδή.

Ο ΠΑΟΚ, ο Μπρίστολ και ο Μαυροειδής

Πολλοί οι παίκτες που προτείνονται στον ΠΑΟΚ για την θέση του σέντερ... Σύμφωνα με όσα λένε στον "Δικέφαλο", μεταξύ αυτών έχει προταθεί ο Kέρβιν Μπρίστολ (είναι 27 ετών και έχει ύψος 2.06) και εξετάζεται η περίπτωσή του. Αγωνίστηκε στην Ντιζόν την περασμένη σεζόν και τα στατιστικά του δεν ήταν κάτι το... ιδιαίτερο καθώς είχε 5,1 πόντους και 4,1 ριμπάουντ. Επαιξε όμως πέρυσι και στην Κράσνιε Κρίλια όπου είχε 7,4 πόντους μέσο όρο και 9,6 ριμπάουντ (είχε τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο στο ranking).

Οσο για τον Δημήτρη Μαυροειδή που πάντα είναι στο μυαλό για την ρακέτα; Από τον ατζέντη του προκύπτει πως ο παίκτης δεν είναι ακόμη κοντά στον "Δικέφαλο" (για την ακρίβεια, βάσει του εκπροσώπου του, οι δύο πλευρές είναι "ακόμη μακριά"). Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να "ανέβει" οικονομικά, με αποτέλεσμα ο Ελληνας παίκτης να εξετάζει κι άλλες λύσεις. Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως ο παίκτης θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας που λένε πως προτεραιότητα είναι να βρεθεί κάποιος ξένος σέντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK