Ο ΠΑΟΚ ωφελείται από τον ανεβασμένο Οντουμ

Ο Τζέικ Οντουμ είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς, έχοντας βελτιώσει κατά πολύ την απόδοσή του.

Ο ΠΑΟΚ ωφελείται από τον ανεβασμένο Οντουμ

Η συνεισφορά του Τζέικ Οντουμ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 67-60 ήταν αν μη τι άλλο μεγάλη καθώς πέτυχε κρίσιμα καλάθια στην τελευταία περίοδο. Ο Αμερικάνος γκαρντ, που κόντρα στους "κίτρινους" είχε 25 βαθμούς στο ranking με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ξεχωρίζει στον "Δικέφαλο" στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των "ασπρόμαυρων", καθώς έχει το υψηλότερο ranking σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.

Ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ

Στο πρώτο ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό είχε 19 βαθμούς και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" ενώ στον δεύτερο αγώνα με τους "πράσινους" δεν τα πήγε καλά και ήταν στην τελευταία θέση (στο ranking) με -2 βαθμούς. Στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης κόντρα στο "τριφύλλι" με 12 βαθμούς (τόσους είχε και ο Μπρέμερ ο οποίος πέτυχε 10 πόντους ενώ ο Οντουμ πέτυχε 17 πόντους) ήταν στην κορυφή στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ είχε την πρωτιά στo ranking απέναντι στον Αρη συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς.

Βελτιωμένος...

Στα πέντε τελευταία ματς που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ πριν από τις "μάχες" κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αρη, ο Οντουμ δεν ήταν εκ των διακριθέντων του "Δικεφάλου" όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό κατά τον οποίο είναι σαφώς βελτιωμένος και ανεβασμένος. Στο ματς με την ΑΕΚ είχε 9 βαθμούς στο ranking όντας ο έβδομος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν στην τελευταία θέση των καλαθοσφαιριστών του "Δικεφάλου" όσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης (είχε 3 βαθμούς).

Με το Ρέθυμνο για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ είχε 7 βαθμούς στο ranking και ήταν ο τέταρτος πιο πολύτιμος παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ στο ματς της Κρήτης κόντρα στο σύνολο του Σκουρτόπουλου ήταν ο έκτος πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων" με 3 βαθμούς. Απέναντι στον ΑΓΟΡ στο τρίτο παιχνίδι, είχε 9 βαθμούς στο ranking και ήταν ο πέμπτος πιο πολύτιμος του "Δικεφάλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK