Ο ΠΑΟΚ ζήτησε διευκρινήσεις για τον Ντίλαρντ

Έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ απέστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητώντας να μάθει αν ο Κέβιν Ντίλαρντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Κέβιν Ντίλαρντ είχε τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή με την προβλεπόμενη ποινή για χρήση ινδικής κάνναβης και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν αν θα παίξει στο ματς με τον Απόλλωνα. Μάλιστα η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ απέστειλε έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ ζητώντας διευκρινίσεις για την περίπτωσή του. Είναι δεδομένο πως η παρουσία του θ' αλλάξει το πλάνο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των Πατρινών, επισημαίνοντας τα λάθη που είχαν κοστίσει την ήττα στον πρώτο γύρο.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει το γήπεδό του στον Απόλλωνα για προπόνηση, όπως είχε συμβεί εκ μέρους των Πατρινών στο παιχνίδι της Πάτρας.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα