Ο πλέι μέικερ απασχολεί τον ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση του βασικού πλέι μέικερ έχει τεθεί σε προτεραιότητα, χωρίς να παύει η εξέταση περιπτώσεων παικτών που αφορούν τις υπόλοιπες θέσεις.

Ο πλέι μέικερ απασχολεί τον ΠΑΟΚ

Καθημερινές είναι οι επαφές που γίνονται μεταξύ των των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τα μεταγραφικά. Πρώτος στόχος είναι η απόκτηση ενός πλέι μέικερ και εκεί έχουν εστιάσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που αφορούν τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ.

Εν τω μεταξύ, για τις 15/9 πήρε αναβολή η υπόθεση του Νίκου Καλλέ, ο οποίος διεκδικεί οφειλόμενα για το διάστημα που έπαιξε στον "Δικέφαλο". Η εκδίκαση της προσφυγής του ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, αλλά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε αναβολή. Στα τέλη του Σεπτέμβρη υπάρχει ένα ακόμη δικαστήριο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Έλληνα ψηλό, αυτό για το άρθρο 99.

Κατά τα άλλα, στον ΠΑΟΚ φαίνονται ευχαριστημένοι με το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για τα εισιτήρια διαρκείας επισημαίνεται πως για τα δεδομένα της εποχής, υπάρχει ικανοποιητική κίνηση.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ