Ο ψηλός που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση ξένου ψηλού συνεχίζεται παρά τον ερχομό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ποια τα χαρακτηριστικά του.

Ο ψηλός που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Η προ ημερών απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη δεν ατόνησε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της φροντ λάιν με ξένο ψηλό. Απλώς το "τρέναρε" κάποιες ημέρες, αφού έπρεπε να μπουν τα θέματα σε σειρά.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει καταλήξει στο στιλ του παίκτη που αναζητάει για να πλαισιώσει τους υπάρχοντες ψηλούς, κυρίως δε τον "Σόφο", αφού ο Μάρκοβιτς παίζει και μακριά από το καλάθι, και όπως λένε οι πληροφορίες θέλει ο παίκτης που θα έρθει να είναι "εκρηκτικός". Παίκτης δηλαδή σαν τον Κουάμε Αλεξάντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα και Ρέθυμνο.

Εν τω μεταξύ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο γοφό από το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο και συμμετείχε στην προπόνηση. Ο Έλληνας φόργουορντ υπολογίζεται κανονικά για το ευρωπαϊκό ματς Λιέτουβος Ρίτας, αφού το χτύπημα που είχε δεχθεί ήταν επιπόλαιο.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα