Ο Σαββίδης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ενήμερος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, προς το παρόν ωστόσο δεν διαφαίνεται κάποια επιπλέον εμπλοκή του.

Ο Σαββίδης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Σαββίδης INTIME SPORTS

Στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας η οποία έγινε στο "Παλατάκι" έδωσε το "παρών" την Κυριακή ο Ιβάν Σαββίδης. Ανθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον υποδέχτηκαν στο γήπεδο, ωστόσο από τον "Δικέφαλο" λέγεται πως δεν προέκυψε κάτι το χειροπιαστό στη σχέση του με το μπασκετικό τμήμα,

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι γνώστης της δυσκολότερης κατάστασης που υπάρχει εφέτος στην ΚΑΕ, καθώς λείπουν έσοδα που υπήρχαν την περασμένη σεζόν. Και γι' αυτό υπάρχει μια... ελπίδα πως ο Σαββίδης θα βοηθήσει μ' ένα να έξτρα ποσό.

Από τον "Δικέφαλο" πάντως διευκρινίζεται πως είναι ήδη ευχαριστημένοι με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ αφού έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα στο θέμα του Δημοσίου.

Σχετικά με μια πληροφορία που αναδύθηκε στην επιφάνεια περί πιθανής εκμετάλλευσης του γηπέδου μπάσκετ από τον Σαββίδη, λένε πως ένα τέτοιο ζήτημα θα μπορούσε να "τρέξει" μόνο από τον Α.Σ. στον οποίο ανήκει το "Παλατάκι". Από τον Ερασιτέχνη πάντως δηλώνουν άγνοια επ' αυτού.

Διαβάστε ακόμη:

Ούτε ο Δέδας προπονήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK