"Ο Σοφοκλής βάζει το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα"

Για την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη μίλησε ο τιμ μάματζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης ο οποίος τόνισε πως ο "Δικέφαλος" θα περιμένει 1-2 μέρες.

"Ο Σοφοκλής βάζει το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα"
Σοφοκλής Σχορτσανίτης Ερυθρός Αστέρας

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ και στο "Δικέφαλο" δεν το κρύβουν. Ο Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας και ανέλυσε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα ο τιμ μάνατζερ της ομάδας είπε στην ΕΤ3:

Για τη συνάντηση που έγινε με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και στην οποία έδωσε το παρών ο ίδιος και ο Πρέλεβιτς: " Πρόκειται για μια κίνηση, που στα ρεαλιστικά δεδομένα αυτή τη στιγμή για την ομάδα μας. Απλά έρχονται κάποιες φορές οι συγκυρίες έτσι όπως τώρα που ο Σοφοκλής έμεινε εκτός Ερυθρού Αστέρα. Ψάχναμε έναν παίκτη που θα γέμιζε την ρακέτα και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Τίποτα δεν είναι οριστικό και δεν είναι τίποτα εύκολο.

Έγινε μια πολύ θετική συζήτηση χθες στην Αθήνα παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Σοφοκλή. Συζητήσαμε όλο το σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας και πώς βλέπουμε το Σοφοκλή μέσα σε αυτό. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα η κουβέντα και η ανταπόκριση του Σοφοκλή ήταν πολύ θετική. Υπάρχει μια οψιόν να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Περιμένουμε... Βρισκόμαστε σε συνεχή συζήτηση και θα περιμένουμε τις επόμενες 1-2 μέρες για να πάρει την απόφασή του και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση".

Για το αν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τον Ολυμπιακό: " Άλλο είναι το επείγον και άλλο το σημαντικό. Προτεραιότητα έχει το σημαντικό. Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι να φέρει έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης, έναν παίκτη που ήταν πάντα στο πρώτο επίπεδο και έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Το σημαντικό είναι να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το επείγον είναι το παιχνίδι της Δευτέρα Σαφώς και θέλουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε όπλα στον προπονητή μας αλλά δεν το συζητάμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δώσουμε τον χώρο και τον χρόνο στο Σοφοκλή. Να καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δυνατό και θα βγει ωφελημένος. Αν πάρει 2-3 μέρες μας ενδιαφέρει αλλά δεν είναι κάτι που μας πιέζει".

Για το οικονομικό στην περίπτωσή του Ελληνα σέντερ: " Δεν υπάρχει περίπτωση να διαταραχθεί το σχέδιο που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Προς τιμήν του παίκτη, το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Θέλει να κάνει την καλύτερη μπασκετική επιλογή. Εμείς είμαστε σίγουροι, στο μπασκετικό κλίμα του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή αυτό που είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη στην δουλειά με τους ψηλούς αλλά και με τους παίκτες και το ωραίο κλίμα που έχουμε, ότι διασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον όχι μόνο για το Σοφοκλή αλλά για οποιονδήποτε. Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Χωρίς ιδιοκτήτη το να έχει 3 παίκτες που έχουν περάσει από την Ευρωλίγκα, δείχνει τη δουλειά και τις προσπάθειες που έχουν γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK