Ο Τέιλορ και το ζήτημα Λάνγκφορντ

Ο Ντονέλ Τέιλορ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ αν και το κασέ του είναι υψηλό στη παρούσα φάση για τον "Δικέφαλο" ενώ αναμένονται εξελίξεις για τον Κέβιν Λάνγκφορντ.

Ο Τέιλορ και το ζήτημα Λάνγκφορντ

Ανάμεσα σε άλλους καλαθοσφαιριστές, στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Ντονέλ Τέιλορ (33, 1.98) που προέρχεται από καλές σεζόν με ιταλικές ομάδες. Την σεζόν 2013-14 στην Βενέτσια είχε μέσο όρο 14,4 πόντους ενώ την περασμένη αγωνιστική χρονιά (2014-15) έπαιξε στην Ρέτζιο Εμίλια που είχε μέσο όρο 11,9 πόντους στο πρωτάθλημα και μέσο όρο 12 πόντους στο Eurocup, για να συνεχίσει μετά στην Μακάμπι Ασόντ (Ισραήλ) που είχε μέσο όρο 8,4 πόντους. Μάλιστα ο Σούλης Μαρκόπουλος τον ξέρει καθώς ο Αμερικανός είχε περάσει από το Μαρούσι την σεζόν 2007-08, αγωνιστική χρονιά που ο έμπειρος κόουτς καθόταν στον πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας.

Η περίπτωσή του βέβαια κρίνεται δύσκολη λόγω υψηλού κασέ, αν και αυτά "πέφτουν" όσο περνά ο καιρός. Αν το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τέιλορ από συλλόγους άλλων χωρών δεν προχωρήσει, τότε υπό προϋποθέσεις μπορεί να "παίξει" το όνομα του για τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, στον "Δικέφαλο" την Κυριακή δεν είχαν κάτι το... χειροπιαστό για την υπόθεση του Κέβιν Λάνγκφορντ. Από Δευτέρα αναμένονται επαφές για να φανεί τι οριστικά θα γίνει στην υπόθεση του Αμερικανού. Για την ώρα, στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν έχει δοθεί -ακόμη- κάποια προθεσμία στον παίκτη αλλά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θέλουν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK