Ο Τέπιτς και η... ανάδειξή του μέσω ΠΑΟΚ

Η καριέρα του Μιλένκο Τέπιτς έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια αλλά με μια καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ, έχει την ευκαιρία να πάρει τα... πάνω της όπως έχει γίνει με αρκετούς παίκτες που πέρασαν από τον "Δικέφαλο"

Ο Τέπιτς και η... ανάδειξή του μέσω ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είναι η ομάδα που μπορεί να προσφέρει πολλά λεφτά σε παίκτες, τους δίνει όμως την δυνατότητα να... αναδειχτούν μέσω του "Δικεφάλου" και να έχει μια καλύτερη πορεία η καριέρα τους, είτε όσον αφορά τις ομάδες και τα πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν οι ίδιοι στο εξής, είτε σχετικά με το οικονομικό (μεγαλύτερα συμβόλαια). Πολλά τα παραδείγματα αν δούμε τις τελευταίες δύο σεζόν...

Τα κασέ των Κούπερ (ανήκει στην Κράσνι Οκτιάμπρ και πέρυσι έπαιξε στην Ενισέι), Πέιν (ανήκει πλέον στην Λιμόζ και πέρυσι έπαιξε στην Σαλόν), Μπόγρη (ανήκει στην Μπιλμπάο και πέρυσι έπαιξε στην Ανδόρα) και Τσαιρέλη (ανήκει στoν Ολυμπιακό και πέρυσι πέρασε από την Kανάριας) είναι πλέον πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με το διάστημα που αγωνίστηκαν στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2013-14.

Σε ό,τι αφορά παίκτες που πέρασαν από τον περσινό ΠΑΟΚ (2014-15), οι Μπρέμερ, Βον, Κάρτερ, Οντουμ και Λάνγκφορντ θα πάρουν την νέα σεζόν... πολύ καλά λεφτά στις Κόνιασπορ, Νίμπουργκ, ΑΕΚ, Μπέιροϊτ και Παρί αντίστοιχα και σίγουρα τα χρήματα θα είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έπαιρναν στον "Δικέφαλο".

Κάπως έτσι ο Μιλένκο Τέπιτς έχει την ευκαιρία στον "Δικέφαλο" να "φανεί" αρκετά, με αποτέλεσμα η καριέρα του μελλοντικά να πάρει την... πάνω βόλτα και κατά συνέπεια ο ίδιος να ωφεληθεί οικονομικά παίρνοντας ένα πολύ υψηλότερο συμβόλαιο εφόσον κάνει μια καλή σεζόν. Γιατί αντικειμενικά η καριέρα του Σέρβου δεν έχει πλέον την ίδια... λάμψη με παλαιότερα, αλλά έχει μια πτωτική πορεία.

Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στον Παναθηναικό...

Ο 28χρονος παίκτης είχε παίξει τις σεζόν 2009-10 και 2010-11 στον Παναθηναικό, την μεγαλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί ως τώρα. Στην συνέχεια έπαιξε στην Ισπανία (Σεβίλλη) και στην Λιθουανία (Λιέτουβος Ρίτας) και κατέληξε να αγωνίζεται στην Σερβία (Παρτιζάν) πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε ανοδική πορεία δηλαδή η καριέρα του αλλά το αντίθετο.

Στους "πράσινους" δεν πρόσφερε πολλά... "Είμαστε κοντά στο να τελειώσει η ιστορία μου στον Παναθηναϊκό. Το πιο έντονο ενδιαφέρον, μου το έδειξε η Σεβίλλη και αυτό είναι κάτι που με εντυπωσίασε", έλεγε ο Τέπιτς πριν παίξει στην Σεβίλλη στην οποία είχε μέσο όρο 5 πόντους στο ισπανικό πρωτάθλημα την σεζόν 2011-12 και 3,9 πόντους ανά αγώνα την σεζόν 2012-13.

"Να διορθωθεί η άσχημη χρονιά του στην Ισπανία"

"Ο Τέπιτς στην Λιέτουβος μπορεί να «διορθώσει» την άσχημη σεζόν που έκανε στην Σεβίλλη", είχε γράψει η ιστοσελίδα sportando.com για τον Σέρβο πριν αγωνιστεί εκείνος στην Λιέτουβος Ρίτας στην οποία... δεν στέριωσε και έτσι στην συνέχεια μετακόμισε στην Παρτιζάν.

Πλέον μέσω του ΠΑΟΚ η συνέχεια της καριέρας του Σέρβου μπορεί να είναι καλύτερη (και στο οικονομικό) και γενικώς να έχει... πρόοδο αν κάνει μια καλή σεζόν στους "ασπρόμαυρους", όπως έχει γίνει με αρκετούς παίκτες που πέρασαν από τον "Δικέφαλο" τα τελευταία χρόνια.

Στο χέρι του είναι να πετύχει κάτι τέτοιο και αυτή θα είναι μια... έξτρα αποστολή γι' αυτόν, εκτός από την όποια προσφορά μπορεί να "δώσει" στον ΠΑΟΚ. Στο ότι πολλοί καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να "αναδειχτούν" μέσω των "ασπρόμαυρων", είναι είναι κάτι στο οποίο ποντάρουν πολύ στον "Δικέφαλο" αναφορικά με την βοήθεια που περιμένουν να δώσει ο Τέπιτς στην ομάδα την νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK