Ο Τέπιτς, οι... μισθοί και η Παρτιζάν

Δημοσίευμα από την Σερβία τονίζει πως ο ΠΑΟΚ χρωστούσε -λίγους- μισθούς στον Μιλένκο Τέπιτς και αναφέρεται στους οπαδούς της Παρτιζάν που επιδιώκουν την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα τους.

Ο Τέπιτς, οι... μισθοί και η Παρτιζάν

Στον ΠΑΟΚ περίμεναν αρκετό καιρό τον Μιλένκο Τέπιτς μετά την επίσημη πρόταση που του κατατέθηκε στις 15 Ιουνίου σε συνάντηση που υπήρχε με τους Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδη και η αλήθεια είναι πως στον "Δικέφαλο" δεν δικαιώθηκαν για το ότι υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία σχετικά με το ότι ο Σέρβος θα απαντούσε θετικά στους "ασπρόμαυρους".

Πλέον οι θέσεις των ξένων έχουν "κλείσει" στον ΠΑΟΚ και ο Τέπιτς θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με ξένο δημοσίευμα να αναφέρεται στην Παρτιζάν, στον Σέρβο αλλά και στους... μισθούς του στον "Δικέφαλο".

Η -σέρβικη- ιστοσελίδα informer.rs γράφει για τον Τέπιτς πως... "θα αφήσει τον ΠΑΟΚ που του χρωστούσε λίγους μισθούς αναζητώντας νέα ομάδα και στην Ελλάδα έκαναν λόγο για μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ωστόσο οι οπαδοί της Παρτιζάν οργανώθηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων για να ασκήσουν πίεση στους ηγέτες του συλλόγου (σ.σ. της Παρτιζάν) έτσι ώστε να επιστρέψει ο Τέπιτς στην ομάδα (στο άρθρο γίνεται λόγος για εκστρατεία που έχουν αρχίσει οι οπαδοί της Παρτιζάν προκειμένου να πείσουν την διοίκηση για την επιστροφή του Τέπιτς)".

Ο Τέπιτς έπαιξε στην Παρτιζάν τις περιόδους 2006-2009 και 2013-2015 και είναι αγαπητός στην συγκεκριμένη ομάδα. Στο μεταξύ "ξηλώθηκαν" τα κόκκινα καθίσματα που υπήρχαν στο πρώτο διάζωμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ και γίνονται εργασίες ώστε το "Παλατάκι" να έχει μόνο ασπρόμαυρα καθίσματα στην κερκίδα ενώ είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα οι Μαλέλης, Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος να μιλήσουν με υποψήφιους χορηγούς με άτομα του "κύκλου" του Μαλέλη ο οποίος συνεχώς είναι δίπλα στην ΚΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK