Ο Βασιλόπουλος και η περίοδος στον ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και εμείς θυμόμαστε το ασπρόμαυρο παρελθόν του. Τα νούμερά του στον "Δικέφαλο" και η συνύπαρξη με τον Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Κόροιβο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο "Παλατάκι" ο ΠΑΟΚ, στον οποίο "έζησε" πολλά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο νυν καλαθοσφαιριστής της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου ανδρώθηκε στον "Δικέφαλο" ενώ για πολλά χρόνια στους "ασπρόμαυρους" ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Βασιλειάδη (συνυπήρξαν και στον Ολυμπιακό). Οι δυο τους με τον ΠΑΟΚ κατέκτησαν το πρωτάθλημα Εφήβων ενώ αγωνίστηκαν μαζί στην "μεγάλη" ομάδα του "Δικεφάλου" από το 2001 ως το 2005 (την σεζόν 2005-06 ο Βασιλόπουλος μετακόμισε στον Ολυμπιακό). Οσο για τους αριθμούς του Βασιλόπουλου κατά την περίοδο που έπαιξε στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ (σ.σ. στο πρωτάθλημα);

Την σεζόν 2001-02 είχε 1,1 πόντους μέσο όρο και 3 πόντους μέσο όρο την αγωνιστική χρονιά 2002-03. Την σεζόν 2003-04 είχε 6,9 πόντους μέσο όρο και 7 πόντους μέσο όρο την αγωνιστική χρονιά 2004-05. Ο νυν καλαθοσφαιριστής του Κόροιβου βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2013 αλλά τελικά έδωσε τα χέρια με την Βαγιαδολίδ. Στον "Δικέφαλο" πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Βασιλόπουλο και παρακολουθούν την πορεία του.

Κάνει διάφορες δουλειές ο Βασιλόπουλος

Αραγε θα μπορούσε να "παίξει" το όνομά του για την νέα σεζόν; Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" δεν φαίνεται να το αποκλείουν αυτό αφού στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι είναι ένας ομαδικός παίκτης που προσφέρει σε διάφορους τομείς και δεν "μένουν" τόσο πολύ στο σκοράρισμα. Συμπαίκτες του στον Κόροιβο λένε τα καλύτερα γι' αυτόν αναφορικά με την ικανότητά του να "διαβάσει" πολύ καλά ένα παιχνίδι ενώ να σημειωθεί πως ο Βασιλόπουλος παρά τους 6,4 πόντους μέσο όρο, βάσει ranking είναι ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του Κόροιβου αφού μπορεί να κάνει διάφορες δουλειές ενώ είναι πρώτος στα αμυντικά ριμπάουντ αλλά και στα κλεψίματα. Και μια που είπαμε για τους συμπαίκτες του, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με κάποιον παίκτη του Κόροιβου.

Ο Βασιλόπουλος και η περίοδος στον ΠΑΟΚ

Υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος (είναι έμπειρος, στον "Δικέφαλο" ανέκαθεν είχαν καλή γνώμη γι' αυτόν ενώ ο παίκτης για οικογενειακούς λόγους την ερχόμενη σεζόν έχει κατά νου να βρίσκεται -κοντά- στη Θεσσαλονίκη), ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά δεν "έτρεξε" το θέμα του Ελληνα καλαθοσφαιριστή, για τον οποίο πάντως στους "ασπρόμαυρους" μπορεί να κριθεί πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για μια ομάδα σαν "Δικέφαλο" με τους τέσσερις πόντους μέσο όρο στον Κόροιβο) και ο Ντουέιν Ντέιβις (έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια φέτος και η επόμενη σεζόν θα είναι πρόκληση γι' αυτόν προκειμένου να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK