Oι 35 αγώνες και ο... χειρότερος ΠΑΟΚ

Οι 56 πόντοι στο ματς με τον Κολοσσό αποτελούν για τον ΠΑΟΚ την χειρότερη επίδοση στο επιθετικό κομμάτι αναφορικά με τα τελευταία του 35 παιχνίδια.

Oι 35 αγώνες και ο... χειρότερος ΠΑΟΚ
Μαρκόπουλος ΑΕΚ

Οταν έχεις 6/24 δίποντα, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις σε "διπλό"... Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ άστοχος στο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό (ήττα για τον "Δικέφαλο" με 74-56) και σίγουρα έπαιξε ρόλο η "σφιχτή" άμυνα της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη. Από εκεί και πέρα, ο "Δικέφαλος" την Τετάρτη (17/2) έδειχνε να του λείπει η ενέργεια (πολλά παιχνίδια υπήρχαν το τελευταίο διάστημα) ενώ είναι φανερό πως οι απουσίες των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη επηρέασαν -ξανά- τους "ασπρόμαυρους".

Σε ό,τι αφορά την επίδοση του ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι απέναντι στον Κολοσσό, η συγκομιδή των 56 πόντων είναι η χειρότερη για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου αναφορικά με τους τελευταίους 35 αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup).

Ακόμη χειρότερα επιθετικά ο "Δικέφαλος" τα είχε πάει στο ματς με την ΑΕΚ, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είχε σημειώσει μόνο 53 πόντους και κάπως έτσι... φυσιολογικά είχε "έρθει" η ήττα στο (65-53) στο ΟΑΚΑ. Από εκείνο το παιχνίδι με την "Ενωση", ποτέ ξανά κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός παραγωγικά, όπως έγινε στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK