Οι ημέρες Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ

Η ικανοποίηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την τριετία του Βαγγέλη Μαργαρίτη και η εφετινή σεζόν στη διάρκεια της οποίας είναι σαφώς πιο ωφέλιμος από τις προηγούμενες δύο.

Οι ημέρες Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ

Μόνο χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη έως το 2018.

Από το χειμώνα κιόλας είχαμε αποκαλύψει πως ο "Δικέφαλος" ήθελε ν' ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ, αφού υπάρχει ικανοποίηση για όσα έχει προσφέρει στα τρία χρόνια που ανήκει στο ρόστερ, ενώ άπαντες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη δουλειά του όσο και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Ο τέταρτος πολυτιμότερος

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μαργαρίτης είναι πολυτιμότερος για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2012-13, ο Μαργαρίτης ήταν ο έκτος καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο σύστημα αξιολόγησης, πίσω από τους Παπαδόπουλο, Χαραλαμπίδη, Χαριτόπουλο, ΜακΓκραθ και Τσαϊρέλη, ενώ στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2013-14 ήταν και πάλι ο έκτος καλύτερος για τους "ασπρόμαυρους" πίσω Κούπερ, Μπόγρη, Πέιν, Τσαϊρέλη και Χαραλαμπίδη.

Στην κανονική διάρκεια του εφετινού (2014-15) πρωταθλήματος, ο μέσος όρος του στο σύστημα αξιολόγησης ήταν ο τέταρτος καλύτερος στους "ασπρόμαυρους" πίσω από τους Λάνγκφορντ, Κάρτερ και Βον.

Είδαν Αρη, "έρχεται" σύσκεψη

Κανένα πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν κανονικά, ενώ έγινε και ανάλυση του παιχνιδιού του Αρη.

Στο μεταξύ το Σάββατο θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης των αγώνων με τους "κιτρίνους" ενώ για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν υπάρξει κάποια επαφή με τους εκπροσώπους συνδέσμων του ΠΑΟΚγια να τονιστεί πως όλα πρέπει να κυλήσουν ομαλά σε καθένα από τα ντέρμπι στην Πυλαία.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ