Οι... μέρες του Μιλιένοβιτς στην Σεβίλλη

H λέξη "ταλαντούχος" που του δόθηκε από τους Ισπανούς, το σχετικά καλό πρώτο μισό στο πρωτάθλημα με την Σεβίλλη και η "κοιλιά" στο δεύτερο μισό. Διαβάστε για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Νέναντ Μιλιένοβιτς.

Οι... μέρες του Μιλιένοβιτς στην Σεβίλλη

Μετά τον Μπράντον Τέιλορ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Νέναντ Μιλιένοβιτς ο οποίος αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Στις τάξεις του "Δικεφάλου" εκτιμούν πως ο Σέρβος είναι ιδιαίτερα καλή λύση και ο εκείνος με την απόδοσή του θα πρέπει να δικαιώσει τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων". Το περσινό καλοκαίρι ο Μιλιένοβιτς έδινε τα χέρια με την Σεβίλλη και οι Ισπανοί αναφέρονταν με καλά λόγια στον Σέρβο, με την ιστοσελίδα acb.comνα γράφει τότε: "Η Σεβίλλη απέκτησε τον ταλαντούχο, Μιλιένοβιτς. Εναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες της γενιάς του".

Ηταν θετικός στα πρώτα 17 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα

Στα πρώτα 17 ματς του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μιλιένοβιτς είχε μέσο όρο 6,9 πόντους (ουσιαστικά 7 πόντους). Ηταν σχετικά καλή η επίδοσή του αν σκεφτούμε πως έπαιζε για πρώτη φορά σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα (την σεζόν 2014-15 ο παίκτης έπαιζε στην Μέγκα Λεκς και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία), σε ηλικία 23 ετών. Επίσης, ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής είχε συμμετοχή 21,1 λεπτά ανά ματς ενώ την καλύτερή του εμφάνιση την έκανε κόντρα στην Τενερίφη όταν η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας με 81-76 και εκείνος είχε 24 πόντους.

Πτώση σε σκοράρισμα και χρόνο συμμετοχής

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 και συγκεκριμένα στα 17 τελευταία ματς του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μιλιένοβιτς είχε πτώση στο σκοράρισμα. Πετύχαινε 3,8 πόντους ανά ματς ενώ από το σύνολο 17 αγώνων μόνο στο ένα παιχνίδι είχε διψήφιο αριθμό πόντων και αυτό ήταν κόντρα στην Μπιλμπάο όταν σημείωσε 11 πόντους. Θα πρέπει να αναφερθεί, πάντως, ότι μειώθηκε και ο χρόνος συμμετοχής του στα τελευταία 17 παιχνίδια έχοντας 12,2 λεπτά ανά ματς. Τελικά στις 1/7/16 ανακοινώθηκε πως η Σεβίλλη έκανε χρήση του όρου για να λύσει το συμβόλαιό του, αν και το καλοκαίρι του 2015 ο Σέρβος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK