Οι "πληγές" του ΠΑΟΚ

Τα νούμερα του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος και οι κακές επιδόσεις σε σκοράρισμα, δίποντα, ριμπάουντ και στους εντός έδρας αγώνες.

Οι "πληγές" του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος τάιμ άουτ

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται εκτός πεντάδας στην κατάταξη, όπως γίνεται την τρέχουσα σεζόν, ανεξάρτητα από το εάν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου μπορεί κάλλιστα να κατακτήσει την πέμπτη θέση δεδομένου του προγράμματος.

Ο "Δικέφαλος" τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη Basket League και κατέκτησε την τρίτη θέση τις δύο προηγούμενες σεζόν. Αλήθεια ποιες είναι οι αιτίες που "ασπρόμαυροι" δεν βρίσκονται ψηλά βαθμολογικά;

Το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου )σε σύνολο 14 ομάδων) διαθέτει την έβδομη χειρότερη επίθεση με 73,3 πόντους μέσο όρο. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα έχει τα λιγότερα δίποντα στο πρωτάθλημα (346), με τον Αρκαδικό ν' ακολουθεί με 353.

Το σοβαρό πρόβλημα για τον "Δικέφαλο" είναι τα ριμπάουντ. Οι "ασπρόμαυροι" έχουν την δεύτερη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα με 601, μπροστά μονάχα από την ομάδα της Τρίπολης (592).

Ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ είναι η τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος με τις περισσότερες εντός έδρας ήττες. Συνολικά έχει πέντε σε δέκα ματς, όσες έχει και το Λαύριο αλλά και ο Απόλλωνας Πατρών σε 11. Χειρότερες είναι μονάχα η Καβάλα, ο Κόροιβος και ο Αρκαδικός έχουν από επτά ήττες στο γήπεδό τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK