Οι σκέψεις για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η διάθεση να δημιουργηθεί μια πιο γρήγορη ομάδα, με παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν αμυντικά και θα "βγάζουν" ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι τους

Οι σκέψεις για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ αποτελεί μόνιμη τακτική ο σχεδιασμός μεσούσης της σεζόν. Στον "Δικέφαλο" στο μέτρο του δυνατού σκέφτονται από νωρίς τι μπορεί να γίνει την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος ένα πιο "γεμάτο" ρόστερ

Στους "ασπρόμαυρους" την τρέχουσα σεζόν έχουν κατά νου κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Φαίνεται να υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει πιο γρήγορο τέμπο παιχνιδιού, που θα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να "βγάλουν" μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι τους, αλλά που θα κάνουν διάφορες δουλειές στο παρκέ προσφέροντας -και- στο αμυντικό κομμάτι ("αγκάθι" η αμυντική λειτουργία στον φετινό ΠΑΟΚ).

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα βρεθεί κάποια στιγμή στις ΗΠΑ για το Portsmouth Invitational Tournament, κάτι που έχει γίνει και άλλες χρονιές κατά το παρελθόν ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της επόμενης σεζόν (σε ξένους και Ελληνες) δίχως ακόμη φυσικά να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως την επόμενη αγωνιστική χρονιά πρέπει να υπάρχει ένα πιο "γεμάτο" ρόστερ.

Το ζητούμενο της αύξησης του μπάτζετ

Το θέμα είναι τι λεφτά θα μπορεί να ξοδέψει ο ΠΑΟΚ για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν και πόσο μπορεί να αυξηθεί το μπάτζετ, είτε με εξτρά οικονομική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, είτε με το να αναλάβει ο τελευταίος την ΚΑΕ. Μεταξύ άλλων κάποιες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών που θα μπορούσαν να "παίξουν" για την νέα σεζόν είναι αυτές των Λάνγκφορντ (πάντα το όνομά του είναι κατά νου και για το θέμα της ενίσχυσης την τρέχουσα σεζόν), Νέιμικ (ανέκαθεν γι' αυτόν υπήρχε εξαιρετική γνώμη, αλλά στο στρατόπεδο του παίκτη δεν υπήρχε η διάθεση να μετακομίσει φέτος στον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Άρη), Κασελάκη, Ρέλεφορντ, Χογκ, Λαρεντζάκη, Καββαδά (αν δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό ενώ θα μετρήσει το αν μείνει ελεύθερος ή οι "ερυθρόλευκοι" θελήσουν να τον παραχωρήσει πάλι ως δανεικό), Κάρτερ (αν δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ), Κρίστμας, Γκέιτς (Γιάνσι) και Σκορδίλη. Εννοείται πως ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα θα κριθούν από τι οικονομικές δυνατότητες θα έχει η ΚΑΕ καθώς στη παρούσα φάση απλά μόνο κάποια σχέδια μπορούν να γίνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK