"Οριστικό πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μπρέμερ"

Ο εκπρόσωπος του Τζέι Αρ Μπρέμερ τόνισε πως ο Αμερικάνος γκαρντ θα συνεχίσει στην Κόνιασπορ και πως εκεί θα πάρει πέντε φορές περισσότερα χρήματα σε σχέση με την αμοιβή του στον ΠΑΟΚ.

"Οριστικό πως θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μπρέμερ"

Ο μάνατζερ Χάρης Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι ο Μπρέμερ θα μεταγραφεί στην Κόνιασπορ. " Μίλησα με τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Μπρέμερ προτιμά να φύγει στην Κόνιασπορ γιατί εκεί θα πάρει τα πενταπλάσια χρήματα. Είναι οριστικό πως θα φύγει. Δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι αύριο ή μεθαύριο στη Τουρκία", ενημέρωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει ματς με τον Άρη την Κυριακή προσέθεσε: " Το συμβόλαιό του τελειώνει το Σάββατο. Ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ να παίξει αλλά το θέμα είναι αν παίξει και τραυματιστεί, τι θα γίνει μετά;".

Οσο για τον Τζούλιαν Βον που επίσης εκπροσωπεί ανέφερε: " Υπήρχε ενδιαφέρον στον πρώτο γύρο. Δεν τίθεται θέμα να φύγει και θα μείνει ως το τέλος της σεζόν".

Σκέφτεται ενίσχυση

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά των μάνατζερ πλέον προσανατολίζεται να αποκτήσει δύο παίκτες, έναν για να καλύψει τον κενό του Μπρέμερ και έναν του Κακαρούδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK