Οταν ο Βασιλειάδης "ωρίμασε" με κόουτς τον Μπάνε

Θυμηθείτε το διάστημα που ο Κώστας Βασιλειάδης είχε προπονητή στον ΠΑΟΚ τον Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον "τίγρη" να δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του Ελληνα καλαθοσφαιριστή.

Οταν ο Βασιλειάδης "ωρίμασε" με κόουτς τον Μπάνε

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε συμβάλλει στο... ξεπέταγμα του Κώστα Βασιλειάδη. Βλέπετε ο Ελληνας παίκτης είχε προπονητή τον "τίγρη", ο οποίος τον βοήθησε πολύ και του έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ποια η παρουσία του 31χρονου καλαθοσφαιριστή τις σεζόν 2002-03, 2003-04 και 2004-05 με τον Πρέλεβιτς προπονητή του ΠΑΟΚ;

Ο Βασιλειάδης την σεζόν 2001-02 από τους 2,1 πόντους μέσο όρο που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τους 8,1 πόντους μέσο όρο στα πλέι οφ, με τον "τίγρη" τεχνικό στον "Δικέφαλο" την αγωνιστική χρονιά 2002-03 "ανέβηκε" αρκετά.

Συγκεκριμένα ο Ελληνας παίκτης έφτασε στους 9,6 πόντους μέσο όρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (είχε τον έκτο μεγαλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ) και στα πλέι οφ είχε μέσο όρο 10 πόντους.

Πρώτoς σε χρόνο συμμετοχής...

Την σεζόν 2003-04 ο Βασιλειάδης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 15,6 πόντους (είχε τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ) με 35 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα (περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της ομάδας) και στα πλέι οφ είχε 12 πόντους μέσο όρο.

Πάμε και στην σεζόν 2004-05 κατά την οποία ο Ελληνας παίκτης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 13,6 πόντους (ο τρίτος μεγαλύτερος μέσος όρος σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ), ήταν μάλιστα πρώτος στον χρόνο συμμετοχής με 33 λεπτά ανά ματς ενώ στα πλέι οφ είχε 8 πόντους ανά αγώνα έχοντας μέσο όρο 34 λεπτά (πάλι πρώτος στον χρόνο συμμετοχής και στα πλέι οφ).

Κατά την διάρκεια της σεζόν 2005-06 και συγκεκριμένα τον Δεκέμβρη του 2005 ο Σούλης Μαρκόπουλος αντικατέστησε τον Πρέλεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ πάντως κατά την διάρκεια της θητείας του ως τεχνικός να είχε βάλει για τα καλά το λιθαράκι του ώστε ο Βασιλειάδης να "ωριμάσει" αγωνιστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK