Όταν ο Χάτσερ "πλήγωσε" τον Κολοσσό

Το Κολοσσός-ΠΑΟΚ "πλησιάζει" και εμείς θυμόμαστε το 65-70 υπέρ του "Δικεφάλου" στη Ρόδο την σεζόν 2012-13, σε ένα ματς που ο Γουίλιαμ Χάτσερ είχε ξεχωρίσει από πλευράς των "ασπρόμαυρων". Διαβάστε γιατί

Όταν ο Χάτσερ "πλήγωσε" τον Κολοσσό

Ο ΠΑΟΚ καλείται να "σηκώσει" κεφάλι απέναντι στον Κολοσσό... Ο "Δικέφαλος" μετρά τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και γενικώς έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Σε αρκετά ματς κατά την τρέχουσα σεζόν ο Γουίλιαμ Χάτσερ έχει πάρει από το... χεράκι τους "ασπρόμαυρους" για να τους οδηγήσει σε νίκες και σίγουρα ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από τον Αμερικανό στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης.

Ως παίκτης του "Δικεφάλου", ο Χάτσερ είχε αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στη Ρόδο την σεζόν 2012-13 και οι "ασπρόμαυροι" είχαν κερδίσει με 65-70. Μάλιστα ο Αμερικανός ξεχώρισε από πλευράς του ΠΑΟΚ καθώς με τους 15 πόντους (4/6 βολές, 4/8 δίποντα και 1/3 τρίποντα) που πέτυχε, αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του "Δικεφάλου". Ο Χάτσερ ακόμη "μάζεψε" πέντε ριμπάουντ, είχε πέντε κλεψίματα, έδωσε τρεις ασίστ και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Είχε επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις

Μέχρι να γίνει το ματς με τον Κολοσσό, ο Χάτσερ την σεζόν 2012-13 για αρκετό καιρό είχε μείνει στα... ρηχά όσον αφορά το σκοράρισμα. Συγκεκριμένα πριν αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο, ο Αμερικανός σε 9 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων (σε κάποια ματς μάλιστα ήταν άποντος) και έτσι ο αγώνας με τους Ροδίτες αποτέλεσε ευκαιρία έτσι ώστε ο Χάτσερ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις με τους 15 πόντους που είχε πετύχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK