Ούτε με Ρέθυμνο Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης

Ούτε την Πέμπτη προπονήθηκαν οι Κώστας Βασιλειάδης - Σοφοκλής Σχορτσανίτης και χάνουν το ματς με το Ρέθυμνο.

Ούτε με Ρέθυμνο Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης
Βασιλειάδης Σχορτσανίτης

O ΠΑΟΚ θα έχει ξανά δύο σημαντικές απουσίες στο ματς με το Ρέθυμνο. Την Πέμπτη δεν προπονήθηκαν οι Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ακολουθώντας θεραπεία για τις ενοχλήσεις στο πέλμα και το πρόβλημα στο γόνατο αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, οι δύο παίκτες δεν αναμένεται να αγωνιστούν απέναντι στον Ρέθυμνο. Αμφότεροι αναμένεται να εξεταστούν εκ νέου την Παρασκευή, αφού στόχος είναι να παίξουν στο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό.

Από εκεί και πέρα Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε μέσω βίντεο στους παίκτες του το παιχνίδι της κρητικής ομάδας, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο "Παλατάκι".

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση: " Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο αυτό το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στις 5μ.μ. για την 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, λόγω της τιμωρίας αποκλεισμού της έδρας του ΠΑΟΚ για μία αγωνιστική από τον αθλητικό δικαστή.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 31 του πειθαρχικού δικαίου του πρωταθλήματος, δεν επιτρέπεται η είσοδος στους φιλάθλους. Δικαίωμα εισόδου έχουν αποκλειστικά και μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων, το απαραίτητο προσωπικό του γηπέδου και οι λοιποί διαπιστευμένοι «παράγοντες» που έχουν σχέση με την διεξαγωγή του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι (ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ)".

Επέστρεψε ο Πρέλεβιτς

Στη Θεσσαλονίκη γύρισε την Πέμπτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην συνάντηση με τη FIBA και την προοπτική συμμετοχής στο Champions League. O πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ δεν ήταν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να υπάρξει μια ενημέρωση προς τα μέλη του Δ.Σ. του για όσα ειπώθηκαν στο Μόναχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK