Πρέλεβιτς: "Δημιουργία εντυπώσεων, όχι τιμή στη μνήμη του νεκρού"

Ο -προερχόμενος από τον Ερυθρό Αστέρα- Μπάνε Πρέλεβιτς υπεραμύνθηκε της άρνησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σέρβου οπαδού που μαχαιρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας πως, παρότι συγκλονισμένος, δεν ήταν ο σωστός τρόπος να τιμηθεί ένας νεκρός.

Πρέλεβιτς: "Δημιουργία εντυπώσεων, όχι τιμή στη μνήμη του νεκρού"

" Κανένας, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν μπορεί να δηλώσει περισσότερο συγκλονισμένος από μένα, για ένα τόσο τραγικό συμβάν, όπως αυτό που έπληξε την οικογένεια του Ερυθρού Αστέρα. Η ομάδα της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, ο ΠΑΟΚ, έχει τεράστια ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την απώλεια φιλάθλων, καθώς έχουμε θρηνήσει πολλούς στη διάρκεια της ιστορίας μας.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να επιρρίπτουν στον ΠΑΟΚ ευθύνες που δεν του αναλογούν. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσαμε σήμερα την εντελώς πρόχειρη πρόταση για την τήρηση ενός λεπτού σιγής είχε να κάνει με την έλλειψη σοβαρότητας της όλης διαδικασίας. Ενημερώθηκε το αγωνιστικό τμήμα ελάχιστα λεπτά πριν από το τζάμπολ και χωρίς να υπάρχει πρότερη απόφαση της Λίγκας.

Για οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη, υπάρχουν για το διαδικαστικό, ειλημμένες αποφάσεις οι οποίες κοινοποιούνται στις ομάδες εγκαίρως και επισήμως. Κάτι που θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει γίνει με μία συνολική απόφαση και μαζική συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όλα τα υπόλοιπα είναι μία ακόμη προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων και σίγουρα δεν αποτελούν σοβαρό τρόπο για να τιμηθεί η μνήμη ενός νεκρού".

Διαβάστε ακόμη:

Δεν ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ για το λεπτό σιγής

Ζήτησε ενός λεπτού σιγή ο Ολυμπιακός, αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK