Προπόνηση με... Παπαδόπουλο

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας (23/3) και ντύθηκε στα "ασπρόμαυρα".

Προπόνηση με... Παπαδόπουλο

Στην προπόνηση της Δευτέρας (23/3) υπήρχε και ένα νέο... μέλος καθώς στο πρόγραμμα της ομάδας από σήμερα συμμετέχει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (θυμίζουμε πως πριν από καιρό είχαμε αναφέρει ότι από τον ΠΑΟΚ μεταξύ σοβαρού και αστείου μετέφεραν στον Παπαδόπουλο την προοπτική να παίξει φέτος στην ομάδα). Αυτό έγινε μετά από δική του επιθυμία η οποία έγινε αποδεκτή από τον Σούλη Μαρκόπουλο. Κατά τα άλλα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που στο ματς με τον Πανελευσινιακό είχε τραυματιστεί στο ισχίο (στο δεξί πόδι) συμμετείχε στο απογευματινό πρόγραμμα ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης.

Προπόνηση με... Παπαδόπουλο

Να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος θα προπονείται για κάποιο διάστημα με τον ΠΑΟΚ και εφόσον "δουλεύει" για καιρό με την υπόλοιπη ομάδα και νιώσει έτοιμος να παίξει ξανά, θα φανεί μελλοντικά...

Tα... θετικά νέα από το Ταλίν για ΜακΓκραθ

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ντόνι ΜακΓκραθ και ο Μάνος Μαλέλης είναι αυτός που προσπαθεί να "τελειώσει" το ζήτημα της συμφωνίας μαζί του. Σημαντική προϋπόθεση, βέβαια, για την πιθανή συνεργασία του "Δικεφάλου" με τον 30χρονο γκαρντ παίζει το να μην "προχωρήσει" στην επόμενη φάση της Βαλτικής Λίγκας η Κράσνι.

Αυτό για να "τελειώνει" στα τέλη του Απρίλη τις υποχρεώσεις του εκεί ο ΜακΓκραθ (το τελευταίο ματς της Κράσνι στη Βαλτική Λίγκα σε περίπτωση μη πρόκρισης, έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 26/4) και να μην αγωνίζεται με την Κράσνι μέσα στον Μάιο σε περίπτωση πρόκρισης.

Οι Ρώσοι την Δευτέρα (23/3) έχασαν εκτός έδρας από την Κάλεβ Ταλίν με σκορ 82-80 και αυτό σαφώς είναι μια θετική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε η Κράσνι να μην "προχωρήσει" στη διοργάνωση. Ο ΜακΓκραθ στο συγκεκριμένο ματς πέτυχε επτά πόντους. Τέλος, ο Κέβιν Λάνγκφορντ αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη της 21ης αγωνιστικής μαζί με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ καθώς οι δυο τους είχαν 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στα ματς Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ και Αρης-Πανιώνιος αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK