Προπονήθηκαν Βασιλειάδης και Τσόχλας

Την Δευτέρα συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ οι Βασιλειάδης και Τσόχλας που έμειναν στα... πιτς την Κυριακή. Ατομικό ο Μπάλαμπαν αλλά θα είναι στην αποστολή για το ματς με Ζενίτ.

Προπονήθηκαν Βασιλειάδης και Τσόχλας

Επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα οι Βασιλειάδης και Τσόχλας που δεν είχαν προπονηθεί την Κυριακή. Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν ωστόσο έκανε ατομικό πρόγραμμα αφού ακόμη πονάει μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Ο Σέρβος πάντως θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί την Τρίτη για την Ρωσία και θα φανεί αν πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Ζενίτ.

Στο μεταξύ η αναζήτηση για σέντερ συνεχίζεται, έχουν προταθεί παίκτες όπως ο Τάιλερ Στόουν και ο Τέρενς Γουάτσον που δεν έχουν κάνει για την ώρα "κλικ" στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" κρατούν χαμηλούς τόνους για την κλήρωση με τον Φάρο στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μετά από μια πιθανή πρόκριση, θα ασχοληθούν με το που θα γίνει ο τελικός.

Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αρη, προφανώς στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο ΟΑΚΑ όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK