Πρόταση με μειωμένες αποδοχές στον Μαρκόπουλο

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, παρόντος του Νίκου Σταυρόπουλου, συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον Σούλη Μαρκόπουλο και εκτός από το σχέδιο για το μέλλον, τού πρότειναν να παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές ωστόσο.

Πρόταση με μειωμένες αποδοχές στον Μαρκόπουλο

Στον έμπειρο κόουτς αναλύθηκε το πλάνο της νέας σεζόν, το οποίο απαιτεί "κούρεμα" στα έξοδα και γενικώς αναπτύχθηκαν οι σκέψεις της διοίκησης για διάφορα θέματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον επίσημο ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Μαρκόπουλο να συνεχίσει το έργο του για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά με μειωμένες αποδοχές, όπως είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό.

Από το ραντεβού της Παρασκευής δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα και αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, χωρίς να αποκλείονται συζητήσεις στο μεσοδιάστημα.

Στον ΠΑΟΚ σχετικά με τον Μαρκόπουλο, λένε πλέον πως είναι μια δύσκολη περίπτωση λόγω των οικονομικών. Αλλά και ότι δεν μπορεί να προχωρήσει διαφορετικά, αφού απαιτούνται θυσίες λόγω εξυγίανσης. Όλα δηλαδή είναι ανοιχτά, κάτι όχι καινούριο.

Weekend Edition MIA KHALIFA

Η πορνοστάρ που εξόργισε το Ισλάμ

Όταν το Pornhub ανακοίνωσε τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ στον πλανήτη για το 2015, η Mia Khalifa βρέθηκε στην κορυφή. Την επόμενη ημέρα, άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή της... Η ίδια όμως έχει έτοιμη την απάντηση στους επικριτές της

 
comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα