Πρόταση με μειωμένες αποδοχές στον Μαρκόπουλο

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, παρόντος του Νίκου Σταυρόπουλου, συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον Σούλη Μαρκόπουλο και εκτός από το σχέδιο για το μέλλον, τού πρότειναν να παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές ωστόσο.

Πρόταση με μειωμένες αποδοχές στον Μαρκόπουλο

Στον έμπειρο κόουτς αναλύθηκε το πλάνο της νέας σεζόν, το οποίο απαιτεί "κούρεμα" στα έξοδα και γενικώς αναπτύχθηκαν οι σκέψεις της διοίκησης για διάφορα θέματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον επίσημο ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Μαρκόπουλο να συνεχίσει το έργο του για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά με μειωμένες αποδοχές, όπως είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό.

Από το ραντεβού της Παρασκευής δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα και αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, χωρίς να αποκλείονται συζητήσεις στο μεσοδιάστημα.

Στον ΠΑΟΚ σχετικά με τον Μαρκόπουλο, λένε πλέον πως είναι μια δύσκολη περίπτωση λόγω των οικονομικών. Αλλά και ότι δεν μπορεί να προχωρήσει διαφορετικά, αφού απαιτούνται θυσίες λόγω εξυγίανσης. Όλα δηλαδή είναι ανοιχτά, κάτι όχι καινούριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK