Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ για τον Γκίκα

Το σημείο επαφής που έχει βρεθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Νίκο Γκίκα για το οικονομικό και ο παίκτης που περιμένει νεότερα από τον "Δικέφαλο" έχοντας σταντ μπάι τις υπόλοιπες ομάδες που τον "κοιτούν".

Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ για τον Γκίκα

Πάντα στο μυαλό είναι η περίπτωση του Νίκου Γκίκα για τον ΠΑΟΚ. Στις συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων στα όσα έχει προσφέρει ο "Δικέφαλος" στο οικονομικό και σε αυτά που θέλει ο παίκτης. Ο Γκίκας ξέρει πως οι "ασπρόμαυροι" δεν μπορούν να "ανοιχτούν" πολύ οικονομικά ενώ σε αυτό το κομμάτι περιμένει κάποιες εγγυήσεις.

Ουσιαστικά ο παίκτης (ξέρει πως αυτή την περίοδο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ασχολείται ιδιαίτερα με τους Αμερικανούς) που θέλει να παίξει στους "ασπρόμαυρους", περιμένει νεότερα στο να κάνει ο ΠΑΟΚ το επόμενο (και σημαντικό) βήμα που αφορά τις διασφαλίσεις στο θέμα του συμβολαίου. Ο "Δικέφαλος" αποτελεί προτεραιότητα για τον Γκίκα και μάλιστα ο τελευταίος έχει σταντ μπάι όσες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον γι' αυτόν αφού αναμένει εξελίξεις σχετικά με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" πρόσφατα ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Λεωνίδα Κασελάκη το ποσό που αξιώνει το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο. Η απόσταση των δύο πλευρών στο οικονομικό είναι τέτοια που δεν μπορεί να καλυφτεί άμεσα και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να περιμένει ο Ελληνας παίκτης να ρίξει τις απαιτήσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK