Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ για τον Κακαρούδη

Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κώστα Κακαρούδη, αυτός όμως έχει ως προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα "τρέξει" το θέμα της παραμονής του.

Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ για τον Κακαρούδη

Η πλευρά του Κώστα Κακαρούδη έχει ενημερωθεί για τη διάθεση που έχει ο ΠΑΟΚ να συνεχιστεί η συνεργασίας τους, κάτι που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό.

Αυτό που μένει πλέον είναι το επόμενο διάστημα να "τρέξει" το ζήτημά του και να έχει αίσιο τέλος η κουβέντα για την παραμονή του στο ρόστερ του "Δικεφάλου". Υπάρχουν πάντως άλλες ελληνικές ομάδες που έχουν πλησιάσει τον Κακαρούδη, χωρίς όμως να έχει γίνει συζήτηση για πιθανή συνεργασία. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει θέσει σε προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ και περιμένει.

Ο Κακαρούσης έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά το πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη τον περασμένο Γενάρη (ρήξη πρόσθιου χιαστού ) και προπονείται καθημερινά.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα