Προβάρει τα "ασπρόμαυρα" ο Κόνιαρης

Όπως είχε ενημερώσει το Contra.gr ο Αντώνης Κόνιαρης θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Τι συζητήθηκε για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Προβάρει τα "ασπρόμαυρα" ο Κόνιαρης

Εδώ και καιρό είχαμε αποκαλύψει το όνομα του Αντώνη Κόνιαρη για τον ΠΑΟΚ γράφοντας πως ο νεαρός παίκτης είναι πιθανό να καταλήξει στον "Δικέφαλο". Αυτό προέκυπτε από τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή όταν αυτός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Πλέον υπάρχει επιβεβαίωση όσων είχαμε αναφέρει παλαιότερα αφού δεν αποκλείεται μέσα στην μέρα ο παίκτης να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Όσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αυτό είναι ένα θέμα που συζητούν στην ΚΑΕ (στον ΠΑΟΚ θέλουν οριστική συμφωνία με τον παίκτη με χρονική διάρκεια συμβολαίου τα τρία ή τα τέσσερα χρόνια) και η πλευρά του παίκτη δεν αρνείται αλλά επιβεβαιώνει πως υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό.

Φαίνεται να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να "τελειώσει" το θέμα και θα είναι έκπληξη αν δεν καταλήξει στον ΠΑΟΚ ο Κόνιαρης ο οποίος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα