Ψάχνει... ποιότητα στο "1" και στο "5"

Ο ΠΑΟΚ έχει τσεκάρει αρκετούς ακριβούς καλαθοσφαιριστές αλλά συνεχίζει να περιμένει να "πέσουν" τα κασέ αφού δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα.

Ψάχνει... ποιότητα στο "1" και στο "5"

Ο ΠΑΟΚ οικονομικά δεν μπορεί να "ανοιχτεί" και αναμένει να "πέσουν" τα κασέ διάφοτων παικτών. Ο "Δικέφαλος" έχει "κοιτάξει" πολλούς ακριβούς καλαθοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αγωνιστική ποιότητα, αλλά πρέπει να περιμένει να "ρίξουν" τις απαιτήσεις τους.

Γι' αυτό έχει αργήσει να "κλείσει" το ρόστερ ο ΠΑΟΚ αφού θέλει ποιοτικούς παίκτες στη θέση "1" και "5" αλλά δεν έχει τα χρήματα για να τους αποκτήσει στη παρούσα φάση.

Αν βέβαια ο "Δικέφαλος" έχει την ευκαιρία να "κλείσει" κάποιον παίκτη (ή παίκτες) άμεσα και όχι να συνεχίζει να είναι στο... περίμενε, θα το κάνει. Για την θέση "1" να σημειωθεί ο ΠΑΟΚ "ψάχνει" την περίπτωση του Τζερόμ Ραντλ, ο οποίος την περασμένη σεζόν στην Εσκισεχίρ είχε μέσο όρο 15,8 πόντους και πέντε ασίστ ανά ματς.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ