"Ψάχνει" βελτίωση στην άμυνα

Κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους την βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι. Τι γίνεται με το θέμα της ενίσχυσης.

"Ψάχνει" βελτίωση στην άμυνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ εκτός από το να πάρουν ανάσες οι παίκτες του και να ανεβάσουν στροφές οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Βασιλειάδης (αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών), να υπάρχει βελτίωση σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού του "Δικεφάλου".

Κυρίως το μυαλό είναι στο αμυντικό κομμάτι και αυτές τις μέρες έχει γίνει δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί καλύτερος.

Ακόμη κατά νου είναι και το να υπάρχει στο εξής καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Στο μεταξύ για το θέμα της ενίσχυσης, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό για την ώρα.

Προτάσεις από γραφεία μάνατζερ γίνονται συνεχώς και μεταξύ άλλων έχει προταθεί για την ρακέτα ο Ντάνιελ Κίκερτ. Για την θέση του "κοντού" και του "ψηλού" υπάρχουν ακόμη τα ονόματα των Κόρει Γουέμπστερ και Τσαρλς Τζάκσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK