"Ψάχτηκε" για Μούντι, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Στέφαν Μούντι, όμως ο Αμερικανός είναι ιδιαίτερα ακριβός για τον "Δικέφαλο". Διαβάστε γι' αυτόν αλλά και άλλους παίκτες.

"Ψάχτηκε" για Μούντι, αλλά...

Διάφοροι παίκτες από το Portsmouth Invitational Tournament έχουν απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και ο "Δικέφαλος" "έψαξε" την περίπτωση του Στέφαν Μούντι που είχε πολύ καλή απόδοση με 14,3 πόντους μέσο όρο και 4 ασίστ ανά αγώνα στους αγώνες που είδε ο Νίκος Σταυρόπουλος στις ΗΠΑ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρώτησε για τον Αμερικανό πλέι μέικερ το γραφείο που τον εκπροσωπεί (όπως επιβεβαιώνεται από εκπρόσωπο του παίκτη) αλλά ο καλαθοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα ακριβός. Η περίπτωσή του, λοιπόν, δεν φαίνεται πως δεν μπορεί να "τρέξει" για τον ΠΑΟΚ (μελετά άλλες λύσεις για την θέση "1").

Από εκεί και πέρα αν οριστικοποιηθεί πως δεν θα παίξει στη Basket League ο Φάρος και ο Γάιος Σκορδίλης δεν συνεχίσει στην συγκεκριμένη ομάδα, υπό προυποθέσεις πιθανόν να απασχολήσει ο Ελληνας σέντερ για τον οποίο είχαμε αναφερθεί παλαιότερα. Μάλιστα ανάμεσα στο στρατόπεδο του παίκτη και σε αυτό του ΠΑΟΚ έχει τονιστεί πως ο Σκορδίλης θα μπορούσε να ήταν κατά νου για τον "Δικέφαλο", εφόσον δεν συνέχιζε στον Φάρο.

Για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες της Basket League αλλά μόνο αν δεν μείνει στον Φάρο και είναι ελεύθερος, είναι εφικτό να "τρέξει" η περίπτωσή του. Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ "κοιτά" διάφορους καλαθοσφαιριστές για την περιφέρεια, κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες λύσεις είναι ακριβοί όπως μεταξύ άλλων ο Αλεξ Χάρις και άλλοι πολύ πιο φτηνοί όπως μεταξύ άλλων ο Σπένσερ Μπάτερφιλντ, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση τόσο όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος όσο και το οικονομικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK