Ρεκόρ τριετίας στα διαρκείας

Τα 976 διαρκείας έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ τριετίας στις πωλήσεις. Τελευταία φορά που πουλήθηκαν περισσότερα διαρκείας ήταν την σεζόν 2011-12.

Ρεκόρ τριετίας στα διαρκείας

Η ΚΑΕ αναφέρει: " Φτάσαμε στα 976 εισιτήρια, αλλά συνεχίζουμε πλέον μέσω internet στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html και σήμερα το βράδυ και όλο το Σαββατοκύριακο με τις ίδιες τιμές (από 56€ για ανανεώσεις και 64€ για νέους κατόχους). Οι κανονικές τιμές (από 80€) θα είναι πλέον σε ισχύ και από το PAOK Sports Arena, αλλά και μέσω Internet, από το πρωί της Δευτέρας, όπου το ωράριο λειτουργίας θα είναι πλέον 10:00-17:00".

Όλοι "μέσα" στις προπονήσεις

Εν τω μεταξύ, δίχως προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα προπονηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ στις προπονήσεις έχει πάρει μέρος και ο νεαρός, Γιάννης Καραβασάνης (δεν τίθεται θέμα απόκτησής του, όπως λένε στον ΠΑΟΚ). Οσον αφορά την άφιξη των Αμερικανών την Δευτέρα, ο Κάρτερ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της συγκεκριμένης μέρας και στις 19.55 θα φτάσουν στην πόλη οι Οντουμ, Λάνγκφορντ και Βον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK