Σε καλό δρόμο η παραμονή Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ

Έχουν αυξηθεί πλέον οι πιθανότητες ο Κέβιν Λάνγκφορντ να συνεχίσει για άλλη μία σεζόν στον ΠΑΟΚ, όπως τονίζει ο εκπρόσωπός του

Σε καλό δρόμο η παραμονή Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ
Λάνγκφορντ ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Οιωνό παραμονής του Κέβιν Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ αποτελούν τα όσα είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ατζέντης Νίκος Λώτσος.

Συγκεκριμένα τόνισε: " Σε μια-δυο μέρες θα έχουμε τελειώσει. Μπορώ να πω πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να μείνει ο Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τελικά αν θα γίνει αυτό ή όχι, αλλά μπορεί να είμαστε κοντά και στο συγκεκριμένο δεδομένο. Παίζει μεγάλο ρόλο στη σκέψη του Κέβιν η συνεργασία που είχε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ.

Τη δεδομένη στιγμή οι προτάσεις που υπάρχουν στα χέρια μας δεν απέχουν πολύ, σε οικονομικό επίπεδο, από αυτήν του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν δε διαφοροποιηθεί η κατάσταση, η ζυγαριά για τον Κέβιν γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ".

Δύο προτάσεις έχει ο Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο εκπρόσωπός του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτή την στιγμή έχει δύο προτάσεις: μία από την Ισπανία και μία από την Γαλλία.

Ο Αμερικανός, αν συμφωνήσει, έχει πρόθεση να υπογράψει για ένα χρόνο παρόλο που οι "ασπρόμαυροι" τον θέλουν για δύο.

Κατά τα άλλα, από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν μεταφέρει κάτι στον Λάζαρο Παπαδόπουλο αναφορικά με συμμετοχή του στις προπονήσεις. Πάντως ο ίδιος ο "Λάζος" ενδεχομένως θα εξέταζε μια σοβαρή πρόταση που θα του γινόταν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK