Σε... ρυθμούς ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ο Μπάρλοου

Ο Κένεθ Μπάρλοου φαίνεται να ανυπομονεί για το φιλικό ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και "ανέβασε" φωτογραφία που γράφει "συναντήστε με στο στάδιο".

Σε... ρυθμούς ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ο Μπάρλοου

Είναι σίγουρα... ιδιαίτερο το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 9 Σεπτεμβρίου αφού το ματς θα γίνει για να γιορταστούν τα 90 χρόνια του "Δικεφάλου". Ο Κένεθ Μπάρλοου, που θα βρεθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι (ο Αμερικανός τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί κι άλλες φορές στη Θεσσαλονίκη), φαίνεται να "ζει" στους ρυθμούς του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ και φρόντισε να "ανεβάσει" μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook.

"9 Σεπτεμβρίου... Συναντήστε με στο στάδιο", γράφει το μήνυμα που υπάρχει στη φωτογραφία του η οποία απευθύνεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως ο Μπάρλοου αγωνιζόμενος στον "Δικέφαλο" είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991 αλλά και του πρωταθλήματος Ελλάδας το 1992.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ