Στα... πιτς για 3-4 μήνες ο Χαραλαμπίδης

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Ενεργοποίησε τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του ο ΠΑΟΚ.

Στα... πιτς για 3-4 μήνες ο Χαραλαμπίδης

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Χαραλαμπίδης (τραυματίστηκε στο ματς με την Ζιελόνα Γκόρα) και από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά διαπιστώθηκε πως ο έμπειρος γκαρντ έχει υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο. Ο "Μπίδης" την Παρασκευή θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του

Ο ΠΑΟΚ είναι στο πλευρό του Κώστα Χαραλαμπίδη και όπως έγινε επισήμως γνωστό από τον "Δικέφαλο" "η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη και να ενεργοποιήσει από τώρα και την δεύτερη χρονιά του συμβολαίου του, το οποίο λήγει πλέον στο τέλος της σεζόν 2015-16. Την απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στον Κώστα Χαραλαμπίδη ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του".

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη στενοχώρια για τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη, περιμένουν την εγχείρησή του και δεδομένου πως υπάρχει ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναικό δεν παραβλέπουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στο ρόστερ (θα γίνει σχετική κουβέντα με τον Μαρκόπουλο).

"Αγκαλιάζει" την πρόκριση...

Στο μεταξύ, οι ήττες των Βέντσπιλς (έχασε από την Λοκομοτίβ Κουμπάν) και Μπούντουτσνοστ (έχασε από την Καρσίγιακα), ήταν... θετικές για τον ΠΑΟΚ που είναι δύο βαθμούς πάνω από τους Λετονούς (ο "Δικέφαλος" τους κέρδισε εκτός έδρας) και τους Μαυροβούνιους (ο ΠΑΟΚ τους νίκησε με 20 πόντους διαφορά). Ο "Δικέφαλος" αυτή την στιγμή είναι τρίτος στη βαθμολογία, είναι μια... ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup και απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK