Στα... πιτς ο Τσόχλας και πρώτη για Χάτσερ

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες 7-10 μέρες τον Απόλλωνα Τσόχλα ο οποίος υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού. Προπόνηση την Κυριακή για τον Γουίλιαμ Χάτσερ.

Στα... πιτς ο Τσόχλας και πρώτη για Χάτσερ

Το πρόβλημα τραυματισμού του Απόλλωνα Τσόχλα στο ματς με την ΑΕΚ δεν... φάνηκε απλό και αυτό επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε. Ο πλέι μέικερ του "Δικέφαλου" έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7-10 μέρες. Αναμφίβολα αυτό αποτελεί πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος πάντως θα μπορεί στο εξής να υπολογίζει τον Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Τσόχλας θα χάσει το ματς με την Ζολνόκι, πιθανότατα και αυτό με την Κηφισιά και το επόμενο διάστημα θα κάνει ξανά εξετάσεις.

Η πρώτη προπόνηση του Χάτσερ...

Για πρώτη φορά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός συμμετείχε στο πρόγραμμα της Κυριακής και έτσι άρχισε... δουλειά με τον "Δικέφαλο". Είχε την δυνατότητα να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες αφού τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τους... ξέρει καλά αφού έπαιξε στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2012-13. Ο Χάτσερ αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο εντός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ζολνόκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK