Σταυρόπουλος: "Θέλει χρόνο ο Οντουμ..."

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος τόνισε πως χρειάζεται... υπομονή σε ό,τι αφορά τον Τζέικ Οντουμ και πως δεν θα πρέπει να γίνεται σύγκριση με τον Ντι Τζέι Κούπερ.

Σταυρόπουλος: "Θέλει χρόνο ο Οντουμ..."

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στις ικανότητες του Τζέικ Οντουμ και είχαμε αναφέρει ότι θεωρούν πως θα πρέπει να υπάρχει... υπομονή σε ό,τι αφορά την περίπτωσή του αφού θέλει χρόνο προσαρμογής. Κάτι αντίστοιχο τόνισε και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Σταυρόπουλος που υπογράμμισε ακόμη πως δεν θα πρέπει να γίνεται σύγκριση του Αμερικανού με τον Ντι Τζέι Κούπερ.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με την Λουκόιλ: " Δεν μου άρεσε η ομάδα σύμφωνα με αυτό που βλέπω στις προπονήσεις. Υπήρχε πολλή δουλειά στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, οι παίκτες ήταν «βαρείς» και αν «λυθούν» πιστεύω πως θα έχουμε μια εξαιρετική εικόνα στην άμυνα, στο τρανζίσιον παιχνίδι και στο 5 εναντίον 5. Θέλει όμως υπομονή".

Για το δυνατό φετινό σημείο του ΠΑΟΚ: "Πιστεύω στα ριμπάουντ θα κυριαρχήσουμε. Το δυνατό μας σημείο θα είναι η άμυνα αλλά και το τρέξιμο".

Για τον Οντουμ: "Φάνηκε πως θέλει προσαρμογή. Εχει πολλά καλά στοιχεία. Είναι οργανωτής, μπορεί και να εκτελέσει. Μπορεί να βοηθήσει στο τρανζίσιον παιχνίδι και να παίζει για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του. Του μιλάμε όλοι. Είναι παίκτης γρήγορος, αλτικός με καλή πάσα. Πρέπει να δείξουμε υπομονή με τον Οντουμ".

Για την σύγκριση Κούπερ με Οντουμ: "Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον Οντουμ με τον Κούπερ. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Αλλο στυλ παίκτη είναι ο Κούπερ και άλλο ο Οντουμ. Φέτος δεν ψάχναμε για έναν Κούπερ. Ψάχναμε έναν παίκτη που να μην παίζει για εκείνον αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες του".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ σε σχέση με τον περσινό: "Εχουμε τον Κάρτερ και τον Χαραλαμπίδη που είναι σκόρερ. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα".

Για την αντιμετωπίση του κόσμου προς την ομάδα: "Στέκονται και μας λένε στο ότι κάνουμε σοβαρή δουλειά. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Ο κόσμος αρχίζει να έρχεται κοντά στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τα διαρκείας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK