Στη Θεσσαλονίκη οι Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς

Οι Ούρος Ντούβνιακ και Νίκολα Μάρκοβιτς έφτασαν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή. Οι δηλώσεις των δύο αποκτημάτων του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη οι Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς
Ντούβνιακ Μάρκοβιτς ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το μεσημέρι της Κυριακής οι Ούρος Ντούβνιακ και Νίκολα Μάρκοβιτς. Οι δύο Σέρβοι ήρθαν στην πόλη με απευθείας πτήση από το Βελιγράδι και τη Δευτέρα θ' αρχίσουν προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κώστας Βασιλειάδης.

Την περυσινή περίοδο ο Ντούβνιακ αγωνίστηκε στην Κηφισιά έχοντας 8,6 πόντους μέσο όρο και ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας βάσει του συστήματος αξιολόγησης. Ο Μάρκοβιτς ήταν στον Πανελευσινιακό και είχε 11,2 πόντους και στο ranking την πρωτιά.

Ντούβνιακ: "Γυρίζω πιο έμπειρος"

Ο Ντούβνιακ δήλωσε: " Έχω πολύ καλές αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω και έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα αλλά και για την σεζόν γενικά. Γυρνάω σε ένα οικείο περιβάλλον. Εκτός από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που είχα στο προηγούμενο πέρασμά μου από την ομάδα, υπάρχουν αρκετοί παίκτες όπως ο Τσόχλας και ο Σαλούστρος ακόμη και ο Μάρκοβιτς που τους είχα συμπαίκτες σε άλλες ομάδες. Αρα νιώθω καλά".

Για το τι άλλαξε σε σχέση με την σεζόν 2011-12 που έπαιξε ξανά στον ΠΑΟΚ: " Τώρα έρχομαι πιο έμπειρος και έρχομαι από την αρχή της σεζόν ενώ την άλλη φορά ήρθα στα μέσα της σεζόν".

Για τον Βασιλειάδη: " Θα τους βοηθήσει όλους στην ομάδα. Έχει το πιο βαρύ βιογραφικό, έπαιξε σε πολλές ομάδες και ομάδες Ευρωλίγκας".

Μάρκοβιτς: "Ενθουσιασμένος"

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς τόνισε: " Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες έκανα προπονήσεις και νομίζω πως είμαι σε καλή κατάσταση".

Για την εικόνα που είχε για τον ΠΑΟΚ: " Ο τρόπος του παιχνιδιού μου άρεσε. Ο καθένας έχει το ρόλο του και γενικά ο τρόπος με τον οποίο στημένος ο ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK