Στο Eurocup την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ

Ο "Δικέφαλος" δέχτηκε να αγωνιστεί στο Eurocup της σεζόν 2013-14. Tην επόμενη εβδομάδα ραντεβού της πλευράς Κοντομηνά με την ΚΑΕ προκειμένου να "κλείσει" το θέμα της νέας χορηγίας.

Στο Eurocup την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο Eurocup της σεζόν 2013-14. Αυτό αποφασίστηκε την Πέμπτη από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και σχετικά επισήμως ενημέρωσε η ΚΑΕ. Στον "Δικέφαλο" είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και στα περισσότερα έξοδα που θα χρειαστούν ενώ το θέμα της συμμετοχής στην Ευρώπη αποτελεί ένα δέλεαρ για τον Δημήτρη Κοντομηνά αφού ο ίδιος στη κοπή της πίτας της ΚΑΕ είχε δηλώσει πως θέλει την ομάδα να παίζει και εκτός Ελλάδας.

Τα όσα θέλει μάλιστα ο Κοντομηνάς για την ανταποδοτικότητα των εταιριών του ακούγονται θετικά στην πλευρά της ΚΑΕ. Αυτή είναι η ενημέρωση που έχει το στρατόπεδο του γνωστού επιχειρηματία και απομένουν να συζητηθούν οι σχετικοί όροι. Μάλιστα μέσω του Μάνου Μαλέλη την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ραντεβού των στελεχών της ΚΑΕ με τον γνωστό επιχειρηματία με επιθυμία να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης της χορηγίας.

Ολοκληρώθηκε το καμπ του ΠΑΟΚ

Το off season καμπ του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με φιλικό ανάμεσα σε παίκτες που έπαιξαν φέτος στον "Δικέφαλο" και καλαθοσφαιριστές που συμμετείχαν στο καμπ.

Με φιλικό (για δεύτερη συνεχόμενη μέρα) ολοκληρώθηκε το off season καμπ του ΠΑΟΚ. Από την μία οι παίκτες που έπαιξαν φέτος στον "Δικέφαλο" και από την άλλοι αυτοί που συμμετείχαν στο καμπ... Σχετικά με τους τελευταίους, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί εάν θα υπάρξει παίκτης που θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ή εάν θα κληθούν καλαθοσφαιριστές για την προετοιμασία της ομάδας. Aναφορικά με το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ στο οποίο βρέθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, προέκυψε πως το επόμενο διάστημα θα "πέσουν" οι υπογραφές για το νέο τηλεοπτικό, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να έχουν κατά νου το θέμα της εγγυητικής που ταλαιπώρησε πέρυσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK